|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spasmex in nosečnost
4.2.2008 12:42:19   
Tini75
Pozdravljene,
zanima me, če je kateri izmed vas pri svojem G proti krčem dobila tudi spasmex? Buscopan je kar običajen, vendar pri močnejših krčih ne pomaga, zato sem dobila spasmex in me zanima, kako je pri drugih. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spasmex in nosečnost
4.2.2008 13:09:13   
J.L.
Jaz sem tudi dobila spasmex, vendar jih ne uporabljam, ker nisem pristašica tabletk. So pa namenjene proti krčam in otrdevanju trebuha.

(odgovor članu Tini75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2008 14:10:13   
lelaval
Jaz sem jih dobila in tudi jedla. Je bilo z user posted image vse vredu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Tini75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2008 14:16:22   
milla
Jaz sem jih dobila zaradi hudih krčev in bolečega otrdevanja trebuha v 6 mesecu. Ker sem bila pred isto dilemo kot ti sem pisala dr. Brezigarjevi na genetsko posvetovalnico in mi je odgovorila, da spasmex ne škoduje otročičku, lahko mi samo pomaga, da sem ga donosila. Tako da brez skrbi. Tudi G ti nebi predpisal tablet, ki bi škodile bebici. 

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2008 11:15:39   
izgubljena_ovcka
Jaz sem dobila spasmex zaradi zgodnjega otrdevanja ki je bilo tudi boleče. Se pa bolj držim magnezija, spasmex le v nujnih primerih, mi tudi tale kamija ne diši preveč...

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2008 16:21:22   
vvns
Ja jaz sem ga dobila, ko sem bila prvič noseča, ker sem imela full krče no pa krvavela sem tudi.
Nima ti kaj škodovati, pa otroku tudi ne. user posted image
Sicer jaz takrat nisem obdržala otrokauser posted image  ker mi je pač bilo tako namenjeno.
Sedaj pa imam 1,5 leta starega sina.user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2008 11:40:24   
NancyF
Ola!

Jst sem jih ravnokar danes dobila, ker sem imela bolečine v 28. tednu kot pri menstruaciji. Upam, da bo potem ok.

(odgovor članu vvns)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?