|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sparovi popusti
27.8.2011 11:22:06   
luka jan
Pred časom je izšel Sparov katalog, zraven pa je imel pripeto še eno knjižico s spopusti. Vem da sem tam gledala eno Samsungovov televizijo po smešno nizko ceni, sedaj ko bi jo rabila pa nimam nikjer tega kataloga.
A je katera toliko dobra in pogleda če je zadeva sploh še aktualna in če je bi prosila tudi za kuponček?

Thx.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sparovi popusti
27.8.2011 12:51:01   
katy83
hej, sem pogledala...aktualno je bilo do 23.avgusta...žaluser posted image cena pa je bila 269€. 

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2011 13:08:31   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

hej, sem pogledala...aktualno je bilo do 23.avgusta...žaluser posted image cena pa je bila 269€. 

Katy hvala ti.user posted image Saj sem vedela da vse zamudim.user posted image user posted image
Sedaj pa lahko iščem naprej eno poceni televizijo za v sobo mojega škratka. Ve katera če imajo kje kaj, nekje do 300 eurov, pa tanka mora bit, velikost in znamka pa nista pomembni.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2011 14:08:27   
Dubraska
Dva tedna nazaj v Bing Bangu kupila LCD Samsung premera 81 cm za 279,90 €.

Brigaj se zase!

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2011 21:11:25   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: Dubraska

Dva tedna nazaj v Bing Bangu kupila LCD Samsung premera 81 cm za 279,90 €.

A res? Pa je bila to kakšna posebna omejena akcija, al je to normalna cena? Jaz res ne rabim ne vem kakega tv-ja za v otroško sobo, samo mora bit pa tanek, ker drugače ga nimam kam dati. Če je ta še v akciji, grem v ponedeljek takoj ponj.user posted image user posted image

(odgovor članu Dubraska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2011 10:27:36   
Dubraska
Sem šla zdaj iskat in našla čisto istega

http://www.bigbang.si/slika/tv-sprejemniki/lcd-tv-sprejemniki/486221-samsung-le32dz400

No, včasih smo prehitri....

Brigaj se zase!

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2011 12:56:17   
luka jan

http://www.bigbang.si/slika/tv-sprejemniki/lcd-tv-sprejemniki/486221-samsung-le32dz400

O, hvala. V ponedeljek stopim v akcijo, se najprej nalimam preč računalnik, vse prebrskam in potem v nakup. Ni vrag da ne najdem nekaj ugodnega. Čeprav je tale cena čist odlična.user posted image user posted image

(odgovor članu Dubraska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2011 13:21:54   
katy83

ma ne morem verjet kako gredo cene dol...mi smo pred 1 letom kupili taki tv, drugo firmo, pa pod 400€ nismo nič našli. user posted image

(odgovor članu Dubraska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2011 13:58:53   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ma ne morem verjet kako gredo cene dol...mi smo pred 1 letom kupili taki tv, drugo firmo, pa pod 400€ nismo nič našli. user posted image

Še malo pa jih bodo zastonj ponujali.user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2011 11:44:52   
luka jan

Evo, pravkar nabavila točno tale tv.user posted image user posted image Zgleda fajn, za gledanje dvd-ja in risank pa je prodajalec rekel da je še predober.user posted image user posted image
Sedaj še samo počakamo atija da pride s službe in zadevo namontira. Saj bi sama, pa se mi ne da.user posted image

(odgovor članu Dubraska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?