Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sparove točke zvestobe Möve (kopalniške brisače) 30.3.2013 0:22:57
|
|
|
|
sončekje
|
Imam kar nekaj (>35) Sparovih točk zvestobe Möve. Z zbranimi 15 točkami, lahko kupite kopalniške brisače blagovne znamke Möve od 70% do 77% ceneje od redne cene. Menjala bi jih za sličice: - Bob the builder (Panini) 2008, - Čebelica Maja (Panini) 2007, - Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002), - Harry Potter in Svetinje smrti (2010), - Lokomotivček Tomaž in prijatelji (2007), - Pocahontas (1995), - Pop Pixie (Panini) 2012, - The Lord of The Rings - The Fellowship of the Ring (2001), - The Lord of The Rings - The Two Towers (2002), - The Lord of The Rings - The Return of the King (2003), - Tom & Jerry (Lekcije o životu) 2006. Če imate katere od teh sličic in bi menjali, se prosim javite. Prijetne velikonočne praznike.
|
|
|
|
RE: Sparove točke zvestobe Möve (kopalniške b... 30.3.2013 15:24:25
|
|
|
|
ursYY
|
Tudi jaz imam veliko sparovih točk, menjam za nove znamke...
|
|
|
|
RE: Sparove točke zvestobe Möve (kopalniške b... 4.4.2013 10:40:33
|
|
|
|
olimia
|
tudi jaz potrebujem sparove nalepke, če ima katera za podarit v zameno lahko ponudim tudi sličice polaro manie, KŽ, sličice safari manie in jungle manie; podvodni svet tuš... več na zs
|
|
|
|
RE: Sparove točke zvestobe Möve (kopalniške b... 5.5.2013 15:30:23
|
|
|
|
vilpla63
|
Če imate še nalepke, me prosim kontaktirajte na mail mi.vi.er.de@gmail.com. Lp, Vilma
|
|
|
|
RE: Sparove točke zvestobe Möve (kopalniške b... 15.5.2013 8:31:26
|
|
|
|
mamica deklicam
|
imam 2 nalepki Sparovih točk višek poleg tega pa 24 Tuševih zvezdic Če katera rabi, naj mi piše na ZS
|
|
|
|
RE: Sparove točke zvestobe Möve (kopalniške b... 17.5.2013 17:38:54
|
|
|
|
speLeK
|
Tudi jaz imam kar veliko šparovih nalepkic....če kdo rabi pišite na spela.podrepsek@gmail.com
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?