|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sparkasse
21.2.2008 21:16:21   
Anonimen
Zakaj je potrebno pri Sparkasse, če želiš zapreti račun, plačati?

V primeru, da na računu nimam nič denarja(trenutno stanje 0.24 evra plusa), ali mi lahko računajo obresti?
Ne želim imeti minusa, ki ga danes še ni.

Kaj storiti, če ne želim več prejemati njihovih izpiskov transakcijskega računa?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sparkasse
21.2.2008 21:22:09   
eggo
stop na banko pa povej jim da boš zaprla račun.
če pa nimaš denarja gor ti ga tudi nemorejo pobrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2008 21:22:32   
Anonimen
Pri vecini bank je potrebno zaprtje racuna placati, ne samo pri omenjeni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2008 21:26:49   
pikicatalonica
Vse povsod moraš plačat če želiš zapreti račun! Baje nekje ca. 20€!
Ko se je Tia rodila je za darilo dobila račun pri SKB in na njem nekja denarja!
Ker sem zanjo imela odprt že račun pri NLB, taga na SKB nisem nikoli uporabljala! Sem pa enkrat želela zapret ta račun pa so rekli da stane ca. 5000 sit pa sem si mislila pol pa kar mejte stroške z mano in sem ga pustila! Sedaj dobim na leto ca. 5 izpiskov (ob koncu leta) ter minimalno obresti (ca. 0.5€ za 20€)user posted image ! Mi je pa naroden zapret račun pri SKB ker bo oseba, ki je Tii to darilo podarila takoj videla, ker je zaposlena na SKB banki!user posted image

LP, pikicatalonica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2008 8:43:47   
noe
Ko sem ga jaz lani zaprla na banki Celje, 
mi ni bilo treba nič plačati.Ato je zdaj na novo ?

(odgovor članu pikicatalonica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2008 9:21:04   
jagoda77
pri skoraj vseh bankah je potrebno plačati zaprtje računa, mene vem, da so povsod obglobili.

sama sem pri Sparkasse in lahko samo rečem, da je zakon! ne menjam več nikol!

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?