|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje v vrtcu
28.5.2007 9:52:28   
Anonimen
Danes bo prvič probala zaspat v jaslih user posted image  Upam da ne bo imela problemov s spanjem. 14.5. sma začele z uvajanjem po 2 uri en teden, potem pa sem jo pustila do 11:30...zdaj pa sma začele polni šiht obračat user posted image  Upam, da se bo navadla, ker začnem delat v petek user posted image

Kak so se vaši mali navadli na jasli in otroke? Hitro? Moja ima ful rada otroke, samo je taka plašna in se hitro ustraši se mi zdi. Vzgojiteljica pravi, da ji gre ok, da lepo papca, ampka da pač rabi malo časa da se navadi. Kaj pa če se nikoli ne navadi, je to možno?user posted image  Stara je pa 13 mesecev.
Najbolj me je strah, da bo težko zaspala, ker do zdaj sem jo podnevi vedno sprehajala in je ajala v vozičku..
Vaši mulčeki so lepo ajali?user posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 28.5.2007 18:42:16 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Danes bo prvič...
28.5.2007 10:02:49   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Najbolj me je strah, da bo težko zaspala, ker do zdaj sem jo podnevi vedno sprehajala in je ajala v vozičku..
Vaši mulčeki so lepo ajali?user posted image

Pri nas je enako. V vrtcu je od aprila in ga še nisem pustila, da bi tam zaspal. Vedno grem po njega po kosilu, pol pa doma zaspi v vozičku.user posted image
Mi je pa vgojiteljica rekla naj poskusimo enkrat, če bo zaspal, vendar ne verjamem, da bi kar tko zaspal. Ja bo pa enkrat treba tudi to.
Drugače se je pa kar navadil, vzgojiteljico ima zelo rad in je rad med otroci, vendar je pa kar naprej bolan, upam, da bo tudi to minilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2007 10:09:05   
Anonimen
Ja čipka, jaz jo bom mogla navadit da tam spi, ker grem delat in drugega ne preostane. Po moje bo tak utrujena, da bo mogla omagat prej ko slej, No, na to računam user posted image

Dosti sreče s spanjem pri vas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2007 10:10:27   
Felicity
No, naša user posted image  pa je v jaslih zaspala kar v posteljici, je bila ful utrujena, čeprav je doma zaspala izključno v vozičku.user posted image

No kasneje smo jo itak izpisali in mi je bilo kar žal, ker se je lepo ujela.user posted image user posted image user posted image

Ampak kaj čemo, zdravje je na 1. mestu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2007 10:12:39   
Felicity
Aja, pa srečno in mirno spanjeuser posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2007 10:33:10   
honey
Jaz mislim, da smo bolj starši tisti, ki kompliciramo in se bojimo, kaj in kako bo. Otroci so (po mojem mnenju) itak tako utrujeni od vsega novega, ker se jim toliko dogaja, da samo padejo dol. Jaz sicer svojega nimam v vrtcu, je v privat varstvu, ampak doma mi je obvezno zaspal samo v vozičku in sem ga potem prenesla na kavč oz. v posteljo. Pri babi pa gresta lepo spat v posteljo in zaspi brez problema. Res pa je, da je pri njej v gibanju non-stop - ob 8.00, 8.30 sta že zunaj in gre spat okrog 12.00. Svakinja se je tudi bala, kako bo, ker sta njeni dve hčerkici spali izključno v svojih posteljah. Kaj je bilo? Prvi dan po koncu uvajanja sta zaspali ko dva topa v vrtcu. Brez problema.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2007 12:52:09   
Dejča
Ti bom še jaz povedala našo zgodbico. V vrtec je šla pri 14 M in do takrat je skoraj vedno čez dan zaspala le v vozičku, tako da je bilo mene tudi kar malo strah, kako bo. Pa je že po 4 dneh uvajanja prvič spala v vrtcu. Kako so to izvedle, mi še danes ni jasno, vendar pravim - vsaka čast. Tudi danes, ko čez dan še vedno ni najbolj navdušena nad tem, da gre spat - pa spi nato tudi po 2, 3 ure (pri skoraj 2 letih), gre v vrtcu kar sama proti ležalniku, se še malo pogovarja sama s sabo ali z najbližjim user posted image , nato pa brez problemov zaspi (v skupini je 14 otrok) in tudi spi večinoma najdlje. Tako da - ti kar poskusi, prej, ko se bo navadila, lažje bo. Po moje je najslabša varianta, da hodiš ponjo, pa potem doma zaspi - saj se bo na to navadila in ne bo nikoli hotela spati v vrtcu. Veš, otroci radi posnemajo druge otroke - ko gredo ostali spat, gredo (vsaj večina) tudi sami. Veliko uspeha.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
28.5.2007 13:54:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2007 14:49:33   
pinki3
Mi smo imeli sreco, saj smo malega vpisali v preventivni oddelek v Viskih vrtcih, kjer prakticirajo tritedensko uvajanje in so tudi sicer zelo pozorni do otrokovih potreb. Tako da ni bilo vecjih tezav, ceprav je bil zelo navezan name. Sli smo pocasi in nezno, pa je slo. Ce bi sli pa po obicajni poti, pa... No ja, nekaterim se obnese to, drugim ono.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2007 15:04:50   
Anonimen
Evo sma prišle domov user posted image  Zaspala je na rokah, ker je tak navajena user posted image  Je paspala od 12 do 13, eno uro, ok. Zdaj jo bom pa dalje dala ajat, ker vidim da ni naspana.

Ker je deževalo in sem čakala prevoz pod streho mi je en prijazen atek ko je prišel po hčerkico ponudil prevoz:Gospodična ste daleč doma?

Kak se mi je lepo zdelo...

< Sporočilo je popravil nivess -- 28.5.2007 15:05:53 >

(odgovor članu pinki3)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.6.2007 11:32:15   
monika30
Tudi jaz ga imam v privat varstvu in sem se tudi bala.
Prvi dan, ko je bil malo dlje do 13h ni nič spal, doma omaga že pred 11h.
Drugi dan je spal 2x 15 minut, 3. dan pa 2 uri. Pa samo položi ga, poboža in že spi.
Škoda, ker ni še doma tako user posted image .

Lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.6.2007 10:58:46   
taška30
V vrtcu velja čredni nagon in tam se dogajajo čudeži.user posted image

Otroci, ki doma zaspijo samo na zizi ali v vozičku ali v spalni vreči pri roletah dol, v vrtcu čudežno popadajo dol na ležalnike in zaspijo brez problema takoj.
Tudi jejo marsikaj kar doma niti ne povohajo.user posted image
Pri nas se je celo zgodilo, da je v vrtcu zaspala brez dude (1x smo jo pač pozabli vzet) - doma ni bilo variante zato.user posted image
Tako da ...brez skrbi...

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?