Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj naj naredim? 16.6.2008 8:36:11
|
|
|
|
Blejka26
|
no najprej čestitke za .pri nas je 22mesecev razlike..me je bilo enako strah kot tebe in sem tudi razmišljala kaj naj storim,kje bo kdo spal (Smo spali v isti spalnici)..prvih 14dni mogoče 3tedne sva midve z dojenčkom spali v dnevni,starejša pa enako v spalnici kot ponavadi.Samo ker sem opazila da je tjaša zelo pridna in lepo spi,sva kar hitro šli v spalnico.in ni bilo nobenega problema.tudi ko se hraniva ni nobenega problema,saj starejša spi ko top..tud če se je Tjaša kdaj pa kdaj pojokala malo bolj naglas,se starejša ni zbudila..
|
|
RE: Kaj naj naredim? 16.6.2008 8:40:55
|
|
|
|
Lu
|
Živjo! Ti povem kako je bilo pri meni. Bili smo v itsti sobi in ni bilo problemov. Dojenček ni motil sestrice ponoči. Če imate prostor ga imej zraven, če ne začni že počasi z uvajanjem starejšega v novo sobico, da ne bo kasneje povezal z slabim. Prihod dojenčka, .... Se bo že tako malo počutil zapostavljenega. Upam, da sem kaj pomagala
|
|
RE: Kaj naj naredim? 16.6.2008 9:05:18
|
|
|
|
vesna.com
|
Pri nas je bila ta večja že v svoji sobi in takoj zraven dobila še ta malo da jo je "čuvala". Se pa ni nikoli zbujala ko je še mlajša ponoči jedla, jo ni motila.Po moje poizkusi, pa boš videla kaj vam vsem skupaj najbolj odgovarja.Da boste naspani in dobre volje, pa kakorkoli že.
|
|
|
|
RE: Kaj naj naredim? 16.6.2008 9:20:26
|
|
|
|
skuštrana
|
Mi smo vsi v isti sobi, včasih celo na isti postelji in ni problema. Starejša se nikoli ne prebudi.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2008 10:13:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj naj naredim? 16.6.2008 10:40:41
|
|
|
|
Arabela
|
Tudi mi smo vsi 4je v isti sobi (še kuža včasih zraven spi.. ).. v začetku se je starješa (17mesecev razlike) zbujala pa se je hitro navadila in zdajne zbuja niti ona mlajšega niti mali ne nje... se tudi zgodi da smo vsi 4je na isti postelji čeprav mala dva spita vsak v svoji postelji..
|
|
RE: Kaj naj naredim? 16.6.2008 13:13:06
|
|
|
|
bibabuba
|
točno nekako tako razmišljam tudi sama.
|
|
RE: Kaj naj naredim? 16.6.2008 17:50:49
|
|
|
|
diva 4
|
Pri nas je bilo enako.Ko smo dobili Davida ni nič motil sestrice ponoči. Ko je bil mali star 2 m pa se je sestrica sama preselila v otroško sobo čez kak teden pa še mali ,saj se ni več zbujal ponoči. Razlika med njima pa je 2 leti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
spanjeLelly28 RRkdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?pri manj kot 3 letih (
60%)
nekje med 3-6 letom (
30%)
z vstopom v šolo (
10%)
Število vseh glasov: 30Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!