|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje v jahačih?
2.11.2007 13:09:01   
Titty
Zdravo,

zanima me kako rešite "problem" spanja na otroških jahačih??  Da malo razložim: dokler so otroci mali, lahko komot spijo v tistih avtosedežih do 18 kg...ko pa so večji in so jim tile sedeži premajhni, je potrebno nabaviti jahača oz. jahača z oporo za hrbet, ampak v takih jahačih otroci nikakor ne morejo spati (ko sem bila jaz mala in jahačev ni bilo, sem vedno na daljše razdalje spala zadaj v avtu na kakih blazinah v vodoravnem položaju).

Kako torej rešujete te dileme, ko greste na daljše poti in bi otroci radi spali, a ne morejo v jahačih?

Hvala za komentarje. LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje v jahačih?
2.11.2007 13:18:32   
nejcko
Ja, tile jahači so res zoprni, kar se spanja tiče. Naš je na začetku spal tako, da mu je glava visela na prsi in se mi je prav smilil. Sicer ima tisto oporo za okoli vratu, ampak mu ne koristi kaj dosti oz. mu je glava vseeno zdrsnila naprej. Zdaj pa se že znajde tako, da  da blazino med okno in glavo in prav fino spi. Včasih, sploh kadar namečemo zadaj jakne na sredino med jahača in stolček od ta male, pa se kar gor uleže. Je sicer zvit in pas ga zateguje, ampak očitno ga ne moti.

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2007 13:22:02   
Gina
Naša dva sta se vedno naslonila na navaden avtostol , ki smo ga imeli na sredini. Če sta imela karkoli pri roki, bundo, blazino, plišastega medveda, sta si tisto podložila.
Ta mali pa praktično nikoli ne spi. Vožnja ga ne uspava. Vendar ima zdaj takega jahača z naslonom, ki se ga da malo bolj položno naštimat, se pravi ne čisto navpično. Tako da, če bi bila kriza, bi lahko zadremuhal.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2007 14:19:19   
Anonimen
Tamali od fanta komot spi v jahacu. Pac glavo nasloni na eno stran in je .. user posted image  

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2007 15:27:15   
čaki
mi smo meli jahača, pa smo pokladali povštre in vse živo. pol se je pa moj razpizdu- ker smo zlo velik v avtu- in je kupil sedež za 36 kg. tamal je v 3 razredu in zlahka sedi v njem. in ponavadi še vedno zaspi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2007 21:17:00   
Naty*Taja
Jaz pa zadaj podložim spodnji del, tako da je tudi jahač položen, kot on zic (imamo ROmerja, ki se z enim potegom položi v bolj ležeč položaj, če otrok med vožnjo zaspi - pa sem na podlagi tega dobila idejo tudi za jahača pri tavečjem), glavo itak nasloni na tole držalo za glavo, ki mu jo skor čist fiksira in mali čist lepo spi.

MONTIGNAC

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?