|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje na trebuhu
4.8.2005 14:17:02   
mml
Malo nižje se pogovarjate o spanju na hrbtu, mene pa zanima, do kdaj ste lahko spale na trebuhu oziroma, če katera ve za kašen poseben razlog :zmeden:, zakaj ne bi spala na trebuhu, dokler te seveda to ne prične motiti.
Meni namreč zaenkrat še vedno najbolj paše zaspat :zaspan: na trebuhu, potem pa večinoma spim na desnem boku, na levem se namreč zbudim, ker mi prične neredno utripati srce :zmeden2:. Prebivalka v mojem trebuhu pa zaenkrat tudi ne protestira preveč, če ležim na trebuhu, najbolj razgraja, če sem na desnem boku ali na hrbtu.

Pozdravček vsem :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spanje na trebuhu
4.8.2005 14:22:58   
Pajaca
Men za enkrat še zapaše se mal ulešt na trebuh, čeprav se mi zdi da so mi dnevi šteti.... tako da spim nekako napol na trebuhu, da imam eno nogo pokrčeno, da mal trebuh prvzdigne na eni strani....

Razgrajanje je pa pr men najhujše če ležim na hrbtu....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
4.8.2005 14:26:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spanje na trebuhu
4.8.2005 14:30:33   
gramec
Tudi jaz sem navajena spati na trebuhu, tako da še sedaj spim pol na trebuhu pol na boku.....ena noga je pokrčena. Zmeraj se uležem tako kot mi najbolj paše, čisto na trebuhu pa ne morem spati, ker me tale buši že moti :)-

Lp

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spanje na trebuhu
4.8.2005 14:43:18   
drejci
...na trebuhu lahko spiš brez problema tako dolgo dokler ti odgovarja,..ko te bo pa začelo tiščat pa tako ne boš več mogla ker ti ne bo udobno,...je pa to seveda odvisno od vsakew posameznice,...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spanje na trebuhu
4.8.2005 14:43:57   
P.M.
No jst sem na trebuhu spala tam do enga 20 tedna. Sej boš sama začutila ko ne boš več mogla. Jst sem nehala tako spat takrat ko sem prvič začutila otroka, ne vem mogoče sem se ustrašila...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spanje na trebuhu
5.8.2005 7:53:49   
tina104
Jaz že od 5. tedna naprej ne spim na trebuhu, ker so me na začetku nosečnosti dojke tako boleel, da sem ta položaj morala opustiti. Sicer pa dokler ti paše, ti samo leži tako.

Mija, jaz imam šum na srcu. To sem povedala G in me je dala na EKG. Tam je zdravnik nekaj govoril, da se mu zdi, da mi srce občasno preskoči :zmeden::zmeden::zmeden2: , karkoli že to pomeni. Zdaj se ginekolog in nihče drug ne ubada več s tem, tako da ne vem, če je s tem kaj narobe. Res pa sem imela občasno sama občutek, da mi srce čudno bije, ponavadi zjutraj, tik preden sem vstala. Zdaj ko sem zaradi krčev v nogah jemala magnezijeve tablete, je bitje boljše se mi zdi.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spanje na trebuhu
5.8.2005 9:03:31   
mml
Mija, ja že pred nosečnostjo so se mi pojavlajli neredni utripi oziroma neprijeten občutek, če sem ležala na levem boku, uradno se temu reče palpitacije in ni nič nevarnega, sem se pač izogibala, da bi predolgo ležala na levem boku.
Kar se tiče prolapsa zaklopke je pa to bolj kozmetična stvar, če seveda ob tem zaklopka normalno funkcionira (to se vidi pa na UZ srca). Gre zato, da se zaklopka malenkost zaviha, občasno je to lahko vzrok za neredno utripanje srca. V nosečnosti zaradi tega ne bi smele imeti problemov.

Prijetno nosečnost vsem

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?