|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje na trebuhu
23.1.2007 10:51:16   
ElaM
Ojla,
naša čmrla se je odločila, da bo spala na trebuhu. Jo obračam okrog, pa nič ne pomaga, takoj je spet na trebuhu.
a ste svoje otroke pustili, da spijo tako, kot jim paše, a ste jih obračali nazaj na hrbet?  Mislim, da je spanje na trebuhu nevarno za novorojenčke,da se ne zadušijo, potem pa ne več. Ali kako?
Stara je 6mesecev in pol.

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje na trebuhu
23.1.2007 10:54:11   
lenika
Naš spi na trebuščku od 2. meseca.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2007 10:55:34   
Felicity
Pusti jo naj spi, tako kot ji paše.
Jaz sem jo tudi!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2007 10:56:22   
nina166
Naš pa od začetka ni hotel spat na boku ampak samo na hrbtu in ima zdaj zaradi tega pal zaležano glavico. Sva ga po nasvetu pedistrinje poskušala zalagat, pa tudi to ni ratalo...vedno se je naštimal kot njemu paše. Zdaj ko pa se že sam obrača, pa se velikokrat zbudi na trebuhu. Tako da če se že sama obrača mislim, da jo je brezveze silit...naj spi kakor hoče.

Kar pa se tiče nevarnosti pa mislim, da je za zadušitev nevarno vse tja do enega leta (tako sem prebrala), čeprav se po 6-em mesecu nevarnost zmanjša. Mi imamo Nanny (blazinico za nadzor dihanja) tako da sem glede tega bila vedno brez skrbi.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2007 11:00:49   
srki
Ko se je znal v spanju sam obračat, sem ga pustila, kakor se je pač dal. Ponavadi je bilo to na kolenih in rit v luftuser posted image , kot še sedaj.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2007 11:02:54   
lidijat
Mi smo stari 23 dni pa že ene 5 dni spimo na trebuhu, ker drugače nismo spali prav nič. Mal večkrat jo pogledam, ker je strah normalno, da prisoten, je pa tudi starejši sin spal na trebuhu že od 1 meseca naprej.

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2007 11:21:00   
dskubin
mi smo ga pustili na trebuhu pri 1,5 mesecih . Sicer me je skrbelo, ampak je spal na trebuščku ali pa ni spal sploh.

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2007 11:25:23   
Aja1
Tudi naša spi na trebuščku od 1,5 meseca naprej, ker edino tako spi več ur v kosu, prej smo pa jokali in se nosili cele noči.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2007 14:52:50   
lenika
Jaz pa mislim, da je na hrbtu bolj nevarno, ker lahko bruhne in mu ne da dihat. Na trebuščku pa, če sam obrača levo in desno in če nima v posteljici nič zraven se po moje nima kaj zgodit.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

otroci
mami_1979

koliko otrok si želite imeti?

nič (1%)

1 (8%)

2 (40%)

3 (40%)

4 ali več (11%)

Število vseh glasov: 347

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!