|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje med vožnjo
10.6.2009 14:11:08   
karmen83
Zanima me, ali vaši user posted image spijo med vožnjo. Našo 10-mesečno pupo zelo zanima vse okrog nje, tako da v avtu spi samo, če je reeeeees zelooooooooo zaspaaaaaaaanaaaaaaaa user posted image , s tem da prej še obvezno deset minut sitnari in jamra, tako da v avtu še vedno sedim poleg nje na zadnjem sedežu, da ji pobiram dudo in igračke, ki ji padejo na tla, drugače je grozljivka... user posted image Vožnja pa izgleda nekako tako - najprej smo žejni, potem smo sitni, pa se deset minut igramo, pa spet sitni, pet minut pred ciljem (na cca 50-minutni vožnji) pa gospodična lepo zaspi in spi in spi, dokler se avto ne ustavi... Stalno moram imeti poleg nekaj, da jo zamotim, ker se igrač zelo hitro naveliča. Res me zanima, ali je kateri to znano, še bolj pa bom hvaležna za vsak nasvet, kako stvar spremeniti. Imejte se rade in svojo ljubezen razdajajte med svoje najdražje. Svojim user posted image pa pritisnite enega veeeeelikega lupčka user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje med vožnjo
10.6.2009 14:30:20   
Hope2
Naš bo star 7 mesecev in so dolge vožnje zelo podobne vašim, s tem, da zna tudi po 30 minut neutolažljivo jokat. Na pot se odpravimo v času, ko je čas za spanje in molimo k vsem svetnikom, da bi spal celo potuser posted image . Kratke poti pa niso problematične.

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2009 14:33:23   
kaja02
pri nas je isto, stari smo 10m, pa se deremo po 10 minutah pa vse do prihoda na cilj, me je kar groza, kako se bomo na morje spravl!!!!user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2009 21:48:13   
novopecena
naš mali 14 mesečnik uživa v vožnji oz. jo kar prespi. je pa res da ima dudo pa flaško ob sebi, pa kakšno igračo, ki je zanimiva 15 min pol ga pa zmanjka. nikoli ga nisem veliko animirala med vožnjo in tudi sedaj ne rabi animacije.
žal nasveta nimam nobenega. včasih ko je pa tečen (hvala bogu redko kdaj) pa pomaga petje

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2009 22:15:18   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Naš bo star 7 mesecev in so dolge vožnje zelo podobne vašim, s tem, da zna tudi po 30 minut neutolažljivo jokat. Na pot se odpravimo v času, ko je čas za spanje in molimo k vsem svetnikom, da bi spal celo potuser posted image . Kratke poti pa niso problematične.

In kako kaj svetniki reagirajo? user posted image

Naša je včasih tečna, v glavnem, ko je lačna, pa imava prakso banane, potem je pa pridna. Se na splošno zelo rada vozi, čeprav občasno gleda skozi okno in je čisto tiho, potem jo pa prime radovednost in mora videti ključe, pisala in vse, kar imam v torbici. Če gremo na daljšo pot, gremo, ko je čas za spanje in je enkrat spala od Celja do Portoroža. Običajno sedaj sedim spredaj, ko pa se pritožuje, pa tudi zadaj (no, ne hkrati spredaj in zadaj user posted image user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil slovenka -- 10.6.2009 22:16:15 >

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2009 22:31:11   
zmajaz
Naša je vedno na dolgih vožnjah spala - pri 6 mesecih smo šli na morje v Istro (3,5 ure vožnje) in sem jo doma podojila, pa je spala celo pot do dol, tako da se sploh nismo ustavljali vmes, domov pa isto. Pa nikoli mi ni bilo treba sedeti zadaj zraven nje, večinoma niti igračk ipd. ni rabila. Zdaj je stara 17 mesecev in tudi ni težav z vožnjo, edino kake 3 mesece nazaj je imela eno krajše obdobje, ko se ni preveč rada vozila in je včasih jokala že pri krajši vožnji oziroma že, ko smo jo v sedež vezali. To je trajalo samo kak mesec, potem je bilo pa spet v redu.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2009 22:32:20   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: karmen83

tako da v avtu še vedno sedim poleg nje na zadnjem sedežu, da ji pobiram dudo in igračke, ki ji padejo na tla, drugače je grozljivka... user posted image

Če ste sedenje zadaj prakticirali že od vsega začetka, se bo tega verjetno težko odvadila. Ne vem, nimam nasveta, midva sva imela z obema to srečo, da se rada vozita in običajno zaspita med vožnjo.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2009 22:33:14   
andrejkam
Pri nas pomaga pačenje, mlackanje, glasno smejanje ... riganje pa najbolj vžgeuser posted image  še dobro, da večino spi in to uporabim v najhujši sili

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.6.2009 22:51:21   
luckyy
Naš, sicer že 14-mesečnik zelo uživa ob cd-ju z otroškimi pesmicami, še posebej ima rad Zvončke od Marte Zore. Odkar poslušamo te pesmice je v avtu tiho kot mišek. Probati ni greh... user posted image

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.6.2009 3:08:14   
frrrr
js ti predlagam kakšne uspavanke (pa ne takšne, ki bodo uspavale tebe , če boš slučajno šofirala user posted image ). pa poskušajte načrtovat vožnjo za čas spanja.
js nisem sedela zadaj, ko smo ga prestavili v sedež... če sem sama vozila to itaq ni bilo mogoče, torej se je moral tut tega navadit.
sicer pa spanje... nekje po 15ih minutah naj bi trdno zaspali... torej, takrat lahko prispete na cilj in odpirate ter zapirate vrata po mili volji, pa se bo dojenčica naspala user posted image

naš sicer leze že proti 3. letu starosti, a nikoli nismo imeli problemov... vedno dokaj hitro zaspi - sit, previt in zaspan user posted image je pa vmes imel obdobje, ko je želel pozornost in jo dobil, pol pa ni blo časa za spanje. no, z možem sva pogruntala, da pomaga, če se midva pogovarjava in ga ignorirava... naju nekaj časa posluša, potem pa zaspi... mogoče poskusite to varianto.

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2009 7:12:18   
karmen83
Res hecno, kako so si različni ti naši sončki user posted image . Bom poskusila še s kakšnimi pesmicami, to mi do zdaj še ni prišlo na misel (bo pač srečni očka moral malo potrpeti user posted image ), probat ni greh. Pa tudi k svetnikom molit bom začela, če bo le kaj pomagalo user posted image . Hvala za nasvete, me prav zanima, kakšen bo učinek. Lep, sončen dan vam želim user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.6.2009 8:41:31   
Splišni
Ja, pri nas je bilo podobno. Vedno je zaspal zadnji ovinek, prej pa tečnarjenje, da je bilo grozno.

Samo jaz nisem nikoli zadaj pri njemu sedela, ker sem velikokrat vozila sama in bi bilo najbrž, če bi bil navajen, da nekdo sedi pri njem, še huje. Če bi sploh lahko bilo, to je res.

Tako da sem ogromno enih meseceh prepela v avtu, ker edino tako je bilo za spoznanje boljše. Sem pa že ustavila pod urgentno, ker se je davil od joka.

No, hvala bogu tudi to mine.

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.6.2009 9:09:22   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

In kako kaj svetniki reagirajo? user posted image

Če smo bili pridni, pol nas uslišijo, če ne pa neuser posted image

Sem pa ravno ta teden ugotovila, da petje res deluje, ne sicer za 2 uri, ampak vsaj za par minut, da najdem idealen plac za ustavt avtouser posted image . Aja pa gledat me mora, ker se moram zraven pačit in petje še bolj deluje, če ne pojem pravilno, temveč totalno brez posluha, z vmesnim dretjem, cviljenjem...... Bog ne daj, da me kdo gleda al poslušauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.6.2009 13:09:35   
karmen83
Glavno da svetniki vidijo pa pomagajo user posted image Ampak je res, bolj je čudno pa brez posluha, bolj jim je zanimivo (našim otročkom). No ja, glavno da varno pridemo na cilj. Glede na to, da naslednji teden gremo na morje, boljše da začnem vadit. Pa mojemu čepe za ušesa kupit. Pa molit. Ko se vrnemo, pa sporočim, če je kaj zaleglo user posted image
Ah ja, lepo se imejte pa rade se imejte user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.6.2009 13:41:00   
Katy78
Naš mulček je pa kar priden med vožnjo, nekaj časa opazuje okoli sebe, pa ven gleda, potem ga pa ponavadi zmanjka. Je pa res, da kaj dlje kot 1 uro se še nismo peljali, gremo pa čez en mesec na morje - bo malo več vožnje, pa bomo videli, kako bo prenašal.

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.7.2009 10:42:11   
dps1
bi kar tu vprašala. gremo v črno goro, pa je pot precej dolga. otrok je 4 leta star, nikoli nismo prakticirali, da bi otrok v avtu spal izven avtosedeža. gremo ponoči, tako da bo treba spat. kako uredite, da otrok zadaj spi, pa da je varen? načeloma ne odstopamo od nevezanja z varnostnim pasom.

hvala za vsak nasvet.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?