|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje in boleci kolki
27.2.2006 8:04:55   
MarijaPo
Zivjo Punce,

noseca sem 28 tednov in me ful bolijo kolki ko spim - ne najdem poze, v kateri me ne bi. A se je kateri to dogajalo in kako ste zadevo resile?

Hvala!

Marija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje in boleci kolki
27.2.2006 8:07:55   
A-N-J-A
Ja tud men se je to dogajal.Zadevo pa smo rešil tako,da smo šli rodituser posted image .

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2006 8:12:56   
Barbs
Marija,

saj me poznaš, da ne jamram prav veliko; ampak kolki me vseeno bolijo za user posted image  - komaj se poberem s postelje in nardim prvih nekaj korakov, seveda po tem, ko se kar naprej valim z enega boka na drugega, prav zaradi kolkov in medenice.

Baje ni nič posebnega, tako je, težave pa bodo izginile nemudoma , takoj, ko bomo "v dveh kosih".user posted image

Ah ja - kako si pomagam?
Ko ležim na boku, si med kolena "Vtaknem" dodten poušter - boljše je. No ja, malo.user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2006 8:18:37   
bini
jest imam zadnji mesec občutek kot da zjutraj pol ure sam kosti skupej sestavljam...
se zgodi, da včasih tud od 22h pa do 2h zjutrej ne morem zaspat, ker iščem položaj user posted image ...
meni ostane še en mesec, potem bo boljš, tebi pa mal več... ampak potem bo vse pozabljeno user posted image
srečno!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2006 8:20:23   
MarijaPo
Ja, to s polstri sem tudi jaz nekje prebrala, ceprav ze intuitivno uporabljam polstre ze odkar me boli hrbet - spim s kar petimi polstri in Igorjem, pa me vseeno boli.

Najbrz bo res treba pocakat, da se bom razdvojila in bo potem vse izginilo in bom spet veselo spala.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2006 8:22:05   
žmož
Jutro!
Jaz sem imela pred kakšnimi 10 dnevi iste probleme-dokler se nisem dobro razhodila, sem imela občutek, da sem ujeta v školjki in da mi je noter vse "zaribano". Pol pa sem začela spati z povštrom med nogami in moram rečt, da je malo bolje-poskusi, če pa ti ne bo pomagalo, ti preostane samo jutranje razgibavanje(takšno ali drugačnouser posted image ) ali pa iskanje primerne poze spanja!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2006 8:30:58   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo
Najbrz bo res treba pocakat, da se bom razdvojila in bo potem vse izginilo in bom spet veselo spala.

Optimist, Marija... , da boš veselo spala, ko se boš "razdvojila"....user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2006 9:15:09   
kati*
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Zivjo Punce,

noseca sem 28 tednov in me ful bolijo kolki ko spim - ne najdem poze, v kateri me ne bi. A se je kateri to dogajalo in kako ste zadevo resile?

Hvala!

Marija

se popolnoma strinjam in nimam tolažbe zate - pri nas se je bolečina stopnjevala do konca - žal

moja G mi je svetovala, naj dam blazno med noge in spim na boku - probaj (meni sicer ni dosti pomagalo)

lp, K

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2006 9:16:07   
kati*
pardon .... BLAZINO med noge user posted image

lp, K

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2006 10:28:58   
b.nika
Jaz s tem nisem imela problema med nosečnostjo ampak po porodu. Joj kako je bolelo, za znoret... Potem sem si pa dala par blazin med noge, je bilo pa malo bolje.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2006 10:34:22   
PBJ
Jaz sem imela podobne težave zadnje tri mesece nosečnosti. Kolki so me tako boleli, da sem komaj hodila. Ob vsakem koraku sem čutila precejšnjo bolečino, tako da sem se premikala bolj po polžje...
Pa je minilo, čeprav je bilo kar neprijetno

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.