|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje - pomagajte
13.12.2005 13:09:37   
vitaa
Naša punčka je stara pet mesecev in že od rojstva ji ne diši njena posteljica. Na rokah spi kot top, ko jo odložim je pa cel hudič. Vsepovsod spi, samo v svoji postelji ne.Ker je pred kakšnim mesecem in pol zelo kašljala sem ji dovolila, da spi pri nama, sedaj pa se je še bolj razvadila. Saj je lepo ko se tako stisne in tudi spi celo noč (razen ko vmes par krat ziza - tudi tega se je razvadila, saj dobi dojko vsaki dve uri če treba), če jo dam v njeno posteljo jo pa samo dajem ven in not, samo se zbuja. Vendar postaja vedno večja in bi jo rada navadila na svojo posteljo (by the way - sin, star skoraj pet let spi normalno v svoji postelji). Če ima katera kakšen preizkušen recept se lepo priporočam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje - pomagajte
13.12.2005 14:48:05   
kati*
ne vem - mi smo sicer to začeli že od 1. tedna dalje - probaš pa vseeno lahko - v posteljico ji položi kako svojo majčko, ki diši po tebi (bolj ko je prešvicana -boljš je user posted image ) .... vsaj take so naše izkušnje ... zdaj tud sam zanina v posteljci user posted image

lp, K

(odgovor članu vitaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2005 23:08:48   
bobek05
Naš rabi samo dvoje - ninico in dudo pa zaspi KJERKOLI! 

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2005 0:01:27   
taška30
Ja, nič. Glede na to, da te je začelo skupno spanje motiti, bo treba nekaj ukreniti. Po moje 'recepta' ni. Glede na to, da je stara že 5 mesecev, najbrž tudi ne bo šlo čisto zlepa. Reskiraj par noči. daj jo v posteljico, stoj zraven in jo tolaži (božaj, poj, drži za roko). Ko (če) postane prehudo, jo vzemi ven, malo pocrkljaj, lahko tudi malo podojiš in potem spet budno nazaj noter v postlo. in ponavljaj v nedogled.
Tole je recept iz knjige Otroško spanje - brez joka v sanje, ki je jaz sicer nimam, sem pa že večkrat brala o tem tule na forumu - poskusi z iskalnikom.
Stvar si lahko poskušaš olajšat na več načinov: pomirjujoča glasba, ninica (plenička), mogoče ji ne paše položaj postle (čeprav jaz v te stvari ne verjamem kaj dost)...
Veliko sreče.

(odgovor članu vitaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?