|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje čez dan
19.9.2005 21:53:22   
Nikica
Poskušam ga navaditi čez dan, da zaspim brez pris oz. brez dojenja, ker gre v vrtec, pa mi ne uspe vedno. Meni se tako smili, ko joka in me kliče iz posteljice, da na koncu po parih minutah vedno popustim. To je do 5 minut, ker res nisem navajena, da joka. V vrtcu ga nihče ne bo potolažil z dojenjem, vem, ampak... Trudim se, da bi sam zaspal v posteljici, ampak verjetno je preveč navajen, da je zaspal med dojenjem. Ali je katera dala v vrtec svojega otročka, ki sam ni znal zaspati? Jaz nimam druge izbire, konec oktobra začnemo z uvajanjem in problem bo verjetno spanje. Kaj mi svetujete, ali lahko še spremenim njegove spalne navade? Pa še to... Kolikokrat spijo otročki v vrtcu, stari do 2 let in kdaj jih dajo spati? Hvala za odgovore!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spanje čez dan
19.9.2005 22:08:53   
Pika!
Tudi mi smo bili na istem, ampak zdaj že hodi v vrtec in tam tudi spi. Tudi jaz sem prej poskušala da bi podnevi zaspala brez dojenja pa se je vedno pritožila. Res je najbrž da se otroček lažje navadi zaspat v vrtcu, če že prej zaspi tudi drugače kot ob dojenju, ampak mislim da mamice to težko dosežemo in po mojem niti nima smisla. Pri nas je bilo tako, da je zadnji mesec pred vrtcem bil doma mož in jo je po dobrega pol leta prvič spet dajal spat - brez problema. V vrtcu je bilo nekaj dni malo problemov - pa pač ni spala in smo jo prej prišli iskat, od 5. dneva pa tudi v vrtcu zaspi brez problemov. Ko pa jo dam spat jaz pa se morava še vedno dojit. V vrtcu jih dajejo spat po kosilu okrog 11h.

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




ime
symba

katera oblika imena ti je ljubša?

ela (81%)

ella (13%)

elle (6%)


Število vseh glasov: 105

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!