|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje
16.6.2005 21:24:25   
eva30
Pozdravljene!

Ponavadi vas samo berem, sedaj pa rabim vašo pomoč. Naš sedem mesečnik, je od tri in polmesecev pa do petega meseca prespal celo noč. Potem sem morala na nujen poseg v bolnišnico in me ni bilo 3 dni. Od takrat se ponoči zbuja, neutolažljivo joče, včasih prav histerično kriči. Poskušala sem ga potolažit, ga vzela iz posteljice ga uspavala in ga dala nazaj. Toda takoj ko ga položim nazaj spet joka kot prej.
Če ga vzamen iz njegove postelje in ga dam v najino pa potem brez problema spi do jutra brez da bi se zbudil. Zjutraj se zbudim zbita, sj spim na eno oko.
Kaj naj še poskušam, da bi prespali noč?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spanje
17.6.2005 6:41:53   
Anonimen
Zakaj spiš na eno oko, če spi pri tebi?

Moj sin spi pri meni od 8. meseca, brez problemov, vsi smo naspani, sploh ne vemo, da se tiščimo en drugega....tako lepo nam je.

Jaz bi ti predlagala, da jo imej pri sebi, da te čuti, verjetno ji ni bilo vseeno, ko te ni bilo tri noči...mora se je ustrašla, da te več ne bo...kaj pa veš, kaj se mota v takih malih bučkah.

Če pa si apriori proti družinski posteljki, potem ti bodo svetovale tiste, ki so na tvoji strani.

(odgovor članu eva30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spanje
17.6.2005 6:59:35   
Martina8
Živjo!
Pri nas smo imeli tud take probleme. Naša tamala je spala od rojstva pa do enga sedmega mesca celo noč, pol je pa začela ponoč rogovilit, pa ni hotla it spat(no to še zdej noče:() in smo bli čist vsi neprespani,moj je imel pa še službo zgodaj.
No pol sva pa rekla, zdej pa dost tega in sva jo zvečer lepo umirila(crkljanje,pa kakšna zgodbica:love:) in jo položila v posteljico.Tamala je začela valda takoj tulit, ampak je kr hmal nehala in zaspala, vsaj do ponoč,pol je pa ponavadi žejna.Pol pa spet zaspi nazaj.Hranimo se pa nič več ponoč-se je sam razvadila!
In tko delamo vsak dan in vztrajamo, čeprav je blo od začetka mal hudo- MENI -pri srcu:love::((.. Zjutraj ko vstane okoli šestih pa se mal tiškamo(beri:stiskamo in lubčkamo) v najini postelji IN ŽIVLJENJE JE KRASNO!:)-:)-:)-:ups:
Probaj še na ta način in poročaj kako vam gre!
Uživajte!
lp tinka:rozica:

(odgovor članu eva30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




biba
1hruška

Kdo je biba?

mravljica (61%)

polžek (39%)


Število vseh glasov: 256

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!