|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje
16.2.2005 22:21:20   
malcek
Zanima me, kako spijo vasi otrocki? Moj 5-mesecni malcek vedno spi na hrbtu, pa cetudi ga polozim spat npr. na bok. A je to O.K.?
Poleg tega pa ima glavico vedno obrnjeno na levo stran:(. Bojim se, da se bo zalezal. Veckrat sem mu ze poskusala preusmeriti pozornost na drugo stran (npr. da sem mu tja polozila dudo, mu celo sama obrnila glavico), vendar ni nic pomagalo. V takem polozaju je sicer zaspal, po nekaj minutah pa hitro na levo:(
Kaj naj storim:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spanje
16.2.2005 22:25:24   
total
Moj:duda: vedno zaspi na boku, potem pa na hrbet in roke ponavadi nazaj.Očitno mu to paše:zmeden:

Lp

(odgovor članu malcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spanje
16.2.2005 22:30:30   
Spark
Moja punčica je stara 2 meseca, pa enako. Približno tri tedne je spala na boku, od takrat naprej pa se vedn obrne na hrbet. In tudi ona gleda raje na levo stran. Res pa je da ko je v posteljici, da ima na desni strani steno. :zmeden2: Mogoče zato raje gleda na levo stran, ker se tam vse dogaja.
Tudi jaz ne vem, če je to v redu, saj ne vem ali se bodo vratne mišice pravilno razvile.

Lp

(odgovor članu malcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spanje
16.2.2005 22:30:34   
kaja11
Tudi moj spi na hrbtu... od drugega meseca... tok časa se premetava, da je na hrbtu. Pediatrinja mu vsakič glavico pretipa... po moje je OK, dokler ne bo ugotovila, da je glavica poležana:zmeden:

(odgovor članu malcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spanje
16.2.2005 22:33:38   
maja24-2
Tudi mi spimo na hrbtu od 3m meseca naprej, no ja smo spali saj zadnje šase noče nič spati, pri nas je še sedaj žurka (je oči na vrsti)
Lp Maja&Lara

(odgovor članu malcek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spanje
16.2.2005 22:39:21   
Skabi
Moja mama mi je povedala, da so včasih otrokom (meni tudi), ki so glavico obračali samo na eno stran, tja nastavili krtačo. Ko je otroček obrnil glavo, ga je malo popikala in je glavo odmaknil. Vse to zato, dfa ne bi imel zaležane glavce.

(odgovor članu malcek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spanje
16.2.2005 22:40:53   
Skabi
Pa ne kake sirknate krtače s trdimi ščetinami za po tleh ribat, ampak takšno bolj nežno za cote krtačit. Mogoče bi šlo z tisto za lase ??

(odgovor članu malcek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spanje
16.2.2005 23:01:29   
andrejaz
Tudi moj spi samo na hrbtu, vendar s to razliko, da glavo obrača v obe smeri.
So pa meni kot dojenčku tudi nastavili krtačo, ker sem glavo sukala samo v eno smer.
:sloncek:

(odgovor članu malcek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spanje
17.2.2005 6:40:38   
BARBARA R.
Dobro jutro!
Jaz sem Kristino podlagala na hrbtni strani. Tako se je navadila in še vedno spi na boku. Ali pa poskusite s tistimi blazinami med katere daš otroka.

:muca:

(odgovor članu malcek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spanje
17.2.2005 6:48:01   
dunja1
Moj ze 1 mesec spi na trebuhu,prej je 2 meseca na boku,od prvega meseca dalje pa na hrbtu.Star je 8 mesecev.

(odgovor članu malcek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spanje
17.2.2005 9:06:17   
Magi*
Zarjo dam na bok, pa se zbrca na hrbet. glavo pa hoče skoz met obrnjeno v levo:( pa ji jo obračamo, ampak jo takoj nazaj obrne - kot bi imela not kak fedrček).

upamo, da ne bo kakih vidnih posledic na glavici.

(odgovor članu malcek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Spanje
17.2.2005 9:35:14   
NIN@
ČEZ DAN NAŠ BOR SPI NA HRBTU PONOČI PA NABOKU IN GA ZALAGAM Z DEKICO DA SE NE OBRAČA. SPI POL NOČI NA LEVEM BOKU POL NOČI PA NA DESNEM MAL MIKSAMO:duda:

LP
NIN@

(odgovor članu malcek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Spanje
17.2.2005 10:09:11   
puri
Naš že od vsega začetka skoraj vedno spi na hrbtu, tako mu najbolj paše,...... tavelk je pa vedno spal samo na boku!

lp

(odgovor članu malcek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Spanje
17.2.2005 12:36:56   
babylove
Kako naj dojenček spi:

1. NA HRBTU (glavico nagnite na stran, izmenično levo in desno zaradi lobanjskih kosti)

2. V SVOJI POSTELJI in na TRDNI VZMETNICI dimenzij posteljice (da ne more glavice zarinit v luknjo med vzmetnico in ograjico)

3. V SPALNI VREČI, brez odejic, vzglavnikov in plišatih živali

4. pri temperaturi 18 - 20 stopinj

To so priporočila, ki jih že več kot 10 let upoštevajo: Francija, Nizozemska, Anglija, Avstralija, ZDA, Nemčija, Avstrija in Švedska. Od uvedbe teh priporočil je v naštetih državah nenadna smrt dojenčkov upadla za 75%...

(odgovor članu malcek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?