Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spanje-kako oblačite svoje malčke 25.2.2008 10:55:35
|
|
|
|
Naja30
|
Mi imamo ponoči temp. okoli 20, pa je oblečena v body z dolgimi rokavi, pižamo brez nogic in v poletni spalni vreči. V bistvu itak sama vidiš, če otroka zebe, ga oblečeš več. Težko je tako reči, kaj kateremu paše. Naša je bolj "tople" sorte. Spalne vreče imaš lepe in poceni v h&m.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2008 11:29:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Spanje-kako oblačite svoje malčke 25.2.2008 12:12:09
|
|
|
|
Bombažek
|
Mene pa zanima, če imate pajaca brez stopalčkov, a jim date zokne gor?
|
|
|
|
RE: Spanje-kako oblačite svoje malčke 25.2.2008 12:24:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Star je 5 mesecev, oblečeno ima samo pižamo in je pokrit s koutrčkom. Če pižama nima stopal im nogavičke. Pa kapico ima vedno na glavi, ker se kopa vsak večer in takoj po tem zaspi med hranjenjem. Imamo pa okoli 22 stopinj.
|
|
|
|
RE: Spanje-kako oblačite svoje malčke 25.2.2008 13:19:27
|
|
|
|
Naja30
|
Moja nima zokenčkov. Tudi če ji jih dam, jih dol vrže
|
|
|
|
RE: Spanje-kako oblačite svoje malčke 25.2.2008 15:00:56
|
|
|
|
suzanamai
|
Pa kapico ima vedno na glavi, ker se kopa vsak večer in takoj po tem zaspi med hranjenjem. Imamo pa okoli 22 stopinj. Naša ima 4 mes., pa ji že od drugega mes. ne dajem več kapice na glavo. Kopava se vsak dan. Sestra je pri obeh pretiravla s kapico in imata stalno vneta ušesa. Ponoči imamo okoli 19, podnevi do 22. Oblečena je v body, hlačke, nogavičke, pokrita s kovtrčkom.
|
|
RE: Spanje-kako oblačite svoje malčke 25.2.2008 15:27:24
|
|
|
|
madejka
|
Mi pa imamo našega 7 mesečnika v bodyu brez rokavov in pižamico čez pa še ne predebelo vrečo. Imamo pa okoli 18 st. ponoči. Poletne vreče sem pa videla v H&Mju.
< Sporočilo je popravil madejka -- 25.2.2008 15:28:09 >
|
|
RE: Spanje-kako oblačite svoje malčke 25.2.2008 15:36:33
|
|
|
|
rija
|
od rojstva naprej brez kapice, tanek body z dolgimi rokavi, tanka pižamica s stopali, pa odeja....v spalnici pa 18 stopinj. zdaj trentno spi v bodiju brez rokavov, napol gol, ker imamo 24 stopinje.....pokrit s pleničko. a vsete,da je lahko preveč oblačenja vzrok za smrt v zibki
|
|
RE: Spanje-kako oblačite svoje malčke 25.2.2008 18:49:49
|
|
|
|
Laubica
|
Kaj moj ima pa tanek body z dolgimi rokavi pajac z rokavi in v vreči in pokrit z odejico-ker sem ga včeraj imela brez vreče je bil ledeno mrzli(je bolj zmrzuh)tak pa mi lepo spi imamo pa 18*naš je pa star 4 m. pa kapice nikoli ni imel
< Sporočilo je popravil Laubica -- 25.2.2008 18:54:06 >
|
|
RE: Spanje-kako oblačite svoje malčke 25.2.2008 18:51:13
|
|
|
|
karolina*
|
Naša pupa ima za ponoči body z dolgim rokavom in pižamico (pajac) s stopalci čez. Pokrita je s kovterčkom, v spalnici pa imamo ponoči cca 16-17 stopinj (odprto okno). Tako je že od njenega rojstva, kapice za spat ji nismo nikoli dajali. Stara je 13 mesecev.
|
|
|
|
RE: Spanje-kako oblačite svoje malčke 25.2.2008 21:31:31
|
|
|
|
cv105
|
body s kratkim rokavom ali brez rokava in pižamica s stopalci ... vreča ... kouter ... se nič ne odkriva, je zadekan kot medo pozimi ...
|
|
|
|
RE: Spanje-kako oblačite svoje malčke 25.2.2008 21:59:58
|
|
|
|
Janey
|
A vi jih čez vrečo še z odejico pokrijete? Pa jim potem ni prevroče? MI imamo sicer vodni jogi, ki j ogrevan na 28 stopinj in priporočajo da spijo na njem samo v bodiju, ampak jaz mu oblečem še pižamico. Zokčne ima pa vedno gor, ker ima vedno mrzle nogice
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?