|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje-kako oblačite svoje malčke
25.2.2008 10:47:33   
Makica 79
Rada bi vaše mnenje-izkušnje.
Do zdaj smo se oblačili takole;bodi z dolgimi rokavi(malo tanjši),pajac z nogicami za spanje,(tanjši ali debelejši odvisno od zime),in še spalna vreča kar mi je zakon.
Zdaj smo bodi že zamenjali za take z kratkimi rokavi,pa pajace imamo bol tanjše ampak se mi zdi da je vse skupaj preveč.
Nebi se rada odpovedala vreči ker smo drugače skozi odkriti,saj pokrivalo ne ostane na našiuser posted image .
Povejte kako kaj ve oblačite svoje pikice.Stari pa smo 9,5mes.
Aja pa če katera mogoče ve,če se dajo kake poletne spalne vreče dobit,ker iamo vse zimske,sicer brez rokavov.
V spalnici pa imamo med 20 in 22C.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje-kako oblačite svoje malčke
25.2.2008 10:55:35   
Naja30
Mi imamo ponoči temp. okoli 20, pa je oblečena v body z dolgimi rokavi, pižamo brez nogic in v poletni spalni vreči. V bistvu itak sama vidiš, če otroka zebe, ga oblečeš več. Težko je tako reči, kaj kateremu paše. Naša je bolj "tople" sorte.
Spalne vreče imaš lepe in poceni v h&m.

(odgovor članu Makica 79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 11:29:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2008 12:12:09   
Bombažek
Mene pa zanima, če imate pajaca brez stopalčkov, a jim date zokne gor?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2008 12:24:31   
Anonimen
Star je 5 mesecev, oblečeno ima samo pižamo in je pokrit s koutrčkom. Če pižama nima stopal im nogavičke. Pa kapico ima vedno na glavi, ker se kopa vsak večer in takoj po tem zaspi med hranjenjem. Imamo pa okoli 22 stopinj.

(odgovor članu Bombažek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2008 13:19:27   
Naja30
Moja nima zokenčkov. Tudi če ji jih dam, jih dol vrže user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2008 15:00:56   
suzanamai
Pa kapico ima vedno na glavi, ker se kopa vsak večer in takoj po tem zaspi med hranjenjem. Imamo pa okoli 22 stopinj.

Naša ima 4 mes., pa ji že od drugega mes. ne dajem več kapice na glavo. Kopava se vsak dan. Sestra je pri obeh pretiravla s kapico in imata stalno vneta ušesa. Ponoči imamo okoli 19, podnevi do 22. Oblečena je v body, hlačke, nogavičke, pokrita s kovtrčkom.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2008 15:27:24   
madejka
Mi pa imamo našega 7 mesečnika v bodyu brez rokavov in pižamico čez pa še ne predebelo vrečo. Imamo pa okoli 18 st. ponoči.

Poletne vreče sem pa videla v H&Mju.

< Sporočilo je popravil madejka -- 25.2.2008 15:28:09 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2008 15:36:33   
rija
od rojstva naprej brez kapice, tanek body z dolgimi rokavi, tanka pižamica s stopali, pa odeja....v spalnici pa 18 stopinj.

zdaj trentno spi v bodiju brez rokavov, napol gol, ker imamo 24 stopinje.....pokrit s pleničko.

a vsete,da je lahko preveč oblačenja vzrok za smrt v zibki user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2008 18:49:49   
Laubica
Kaj moj ima pa tanek body z dolgimi rokavi pajac z rokavi in v vreči in pokrit z odejico-ker sem ga včeraj imela brez vreče je bil ledeno mrzli(je bolj zmrzuh)tak pa mi lepo spi imamo pa 18*naš je pa star 4 m. pa kapice nikoli ni imel

< Sporočilo je popravil Laubica -- 25.2.2008 18:54:06 >

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2008 18:51:13   
karolina*
Naša pupa ima za ponoči body z dolgim rokavom in pižamico (pajac) s stopalci čez. Pokrita je s kovterčkom, v spalnici pa imamo ponoči cca 16-17 stopinj (odprto okno). Tako je že od njenega rojstva, kapice za spat ji nismo nikoli dajali. Stara je 13 mesecev.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2008 21:31:31   
cv105
body s kratkim rokavom ali brez rokava in pižamica s stopalci ... vreča ... kouter ... se nič ne odkriva, je zadekan kot medo pozimi ...

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.2.2008 21:59:58   
Janey
A vi jih čez vrečo še z odejico pokrijete? Pa jim potem ni prevroče? MI imamo sicer vodni jogi, ki j ogrevan na 28 stopinj in priporočajo da spijo na njem samo v bodiju, ampak jaz mu oblečem še pižamico. Zokčne ima pa vedno gor, ker ima vedno mrzle nogice

Neposredna povezava do sporočila: 13
26.2.2008 9:02:21   
Laubica
Jaz ga čez vrečo še pokrijem ker ga vedno zebe

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?