|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spalna vreča
20.4.2005 19:35:03   
Bejba
Danes smo našega sončka dali prvič v spalno vrečo. Ves čas spi na trebuščku zato zaenkrat še ni bilo potrebe, sedaj pa je začel moliti nogice izpod kovterčka.
Sicer mi nekako ne "potegne", ker se mu vse okoli vrata nagnete, a bomo videli kako se bo obnesla.
No, zanima me ali svoje malčke čez spalno vrečo še pokrijete ali ne? Jaz sem ga hotela z zelo tankim, poletnim kovterčkom, pa mi je moj :love: rekel naj ga ne pokrivam, ker mu bo vroče. Torej :zmeden:? Imamo pa ponoči okoli 18 stopinj.

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spalna vreča
20.4.2005 20:07:07   
Pikca
Spalna vreča je super, mi jo uporabljamo od 4. meseca, ko se je začela odkrivati in čez glavo pokrivati.
Jaz je čez nič ne pokrijem, pa imamo bolj tanko vrečo (res pa imamo malo topleje v spalnici). Probaj enkrat brez dodatnega pokrivala in ga malo kontroliraj, če je topel, pa boš videla.
Lp, Pikca

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spalna vreča
20.4.2005 20:07:39   
Mina1
Ja, jaz zaenkrat obadva pokrijem še s tenkim kovterčkom + spalkica seveda. Obadva rada spita v spalkici.

Naš 3-letnik se itak razkrije ponoči, piškotka (dvomesečnik) pa vseeno pokrijem, ker imamo v stanovanju nizko temperaturo (po zimi nam recimo izklopijo v bloku kurjavo, tako da:zmeden:)

pa-pa Mina1

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
20.4.2005 20:35:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spalna vreča
20.4.2005 20:43:04   
Natas@
Sama ga zmeraj pokrijem še z njegovim kovtrčkom, če pa spi pri meni (t.j. recimo od 6. ure zjutraj dalje),pa ga pokrijem z najinim kovtrom imamo pa v stanovaju kar mrzlo.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spalna vreča
20.4.2005 22:17:04   
Anonimen
js jo pokrijem samo z eno tanko dekico, v spalnici je tm okol 19 stopinj

lp, lara

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spalna vreča
20.4.2005 22:59:17   
Annny
Jaz jo imam v spalki (bolj debeli) in je nič ne pokrivam, ker ima rokice tople.
lp

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spalna vreča
21.4.2005 1:32:05   
Pika10
Jaz imam spalkico, pa ga pokrivam samo z kovtrom, spalke pa ne uporabljam. Nekje sem brala, da naj se ne bi uporabljala toliko časa, dokler se otrok ne more skobacat ven v primeru če mu je vroče.Ne vem.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spalna vreča
21.4.2005 7:35:15   
BARBARA R.
Odvisno kakšno spalno vrečo imaš.Jaz sem Kristino pokrivala samo v najhujšem mrazu.Sedaj jo že lep čas ne.Sem pa že kupila poletno spalno vrečo, tako da če bi jo dala v tisto bi jo absolutno morala pokriti.

Mene pa zanima ali daste tudi čez dan otročke v spalne vreče ali samo med nočnim spanjem.Čez dan mi je namreč mnogo bolj aktivna in se mi v zadnem času kar redno odkriva.Kljub temu da "zatlačim" poktivalo ob strani posteljice.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spalna vreča
21.4.2005 9:19:03   
Anonimen
ja zadnje čase tudi podnevi, ker ful brca. sem pa ke jo samo pokrijem, če je res že tako koma da sam dol pade. drugače pa v vrečo pa se tut hitreje umiri

lp, lara

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spalna vreča
21.4.2005 9:30:43   
afrika
Mi pa od včeraj dalje ne rabimo več široko povijati (juhu-huuuu) in smo že prvo "svobodno" noč šli na juriš. Bo treba kar v nakup po spalno vrečo. Koutrček kr zbrca nekam dol.

Kje pa imajo kake fajne modele??? MB+CE

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?