|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Space bag
19.2.2006 9:24:09   
Tiamo
Hojla, kje kupiti te vreče space bag in da niso v kompletu, kot v TopShopu? Potrebova bi samo ta male vreče, a se jih da kje kupiti? Pa tiste, ki jih imate, a se dobro odnesejo? Lp Tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Space bag
19.2.2006 11:02:37   
cinci
neckerman 2 kom

Zvezdica Neja 3.11.04
Sonček Andraž 19.12.05

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2006 11:08:00   
Špacka

Če ne spuščajo, so superuser posted image  meni to delajo dve veliki vreči, ostale so ok!

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2006 11:10:20   
ma19teja
Mi smo jih kupili v Mercatorju in nismo kaj preveč zadovoljni z njimi, ker tesnila puščajo. Taka je naša izkušnja.

Videla pa sem nekaj podobnega v Neckemann in Quelle katalogu. Ne vem pa kako se obnesejo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2006 11:26:30   
Anonimen
JS JIH MAM IZ TOP ŠOPA, SICEr kuplene kaki 2 leti nazaj pa mi vse spušajo user posted image user posted image

(odgovor članu ma19teja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2006 12:05:31   
Marogica
Kaj pa je to-space bag?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2006 17:49:59   
soncek&luna
marogica, to so vrece iz katerih izsesas zrak in se vse skupaj stisne... primerno za oblacila, igrace itd... za mehke stvari.... pejt si na top shop ogledat...
moja mami si jih je nabavla pri top shopu in je zadovoljna - zaenkrat

Mami, pika moja!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2006 20:50:15   
Marogica
Ah ja, hvala za pojasnilo

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.