|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Space Bag vreče
19.8.2009 8:52:14   
kepica
Zanima me, kje naj jih kupim. V Topshopu jih je zmanjkalo in me že en mesec nategujejo, da jih bom dobila, pa jih še kar nimajo na zalogi. Včasih so jih prodajali v Merkurju, pa jih tudi tam ni več. Kam naj še pogledamuser posted image Kakšna idejauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Space Bag vreče
19.8.2009 9:00:00   
miapia
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Zanima me, kje naj jih kupim. V Topshopu jih je zmanjkalo in me že en mesec nategujejo, da jih bom dobila, pa jih še kar nimajo na zalogi. Včasih so jih prodajali v Merkurju, pa jih tudi tam ni več. Kam naj še pogledamuser posted image Kakšna idejauser posted image

Maxi v Lj. - v etaži oz. pod veleblagovnico je trgovina top shop.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2009 9:01:24   
5ra8
Mel jih je tudi Tuš na nalepke se mi zdi. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2009 9:05:56   
mojca*
ima jih vsak merkator in špar.
ampak shrani račun. moje so prav vse iz paketa zanič, ko potegneš iz njih zrak, se v 2 dneh spet napolni. tako, da....user posted image  

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.8.2009 9:43:08   
n.nati
Jaz sem jih videla v Intersparu

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2009 13:00:10   
Hope2
Kolk pa jih je v paketu, oz ali jih lahko kupiš tolk kot rabiš? Kolk pa je cena?

(odgovor članu n.nati)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.8.2009 13:14:09   
hubi
Meni so spustile po parih mesecih, škoda denarja.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.8.2009 17:40:59   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Kolk pa jih je v paketu, oz ali jih lahko kupiš tolk kot rabiš? Kolk pa je cena?

Tule si lahko pogledaš vsebino paketa in ceno.

Ostalim pa hvala za nasvete. Bom pogledala še v Mercatorju in Šparu.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2010 9:43:44   
Balerina
Mene pa zanimajo vaše izkušnje z njimi. Kako ste zadovoljni? Ali res spustijo v nekaj mesecih?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.2.2010 10:00:40   
miapia
Vreče so mi rahlo spustile čez sezono, s tem da smo jih premetavali pri selitvi. Sem zadovoljna z njimi, cinje lepo dišijo in niso zmečkane, če jih lepo v štartu zložiš.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.2.2010 10:01:32   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: Balerina

Mene pa zanimajo vaše izkušnje z njimi. Kako ste zadovoljni? Ali res spustijo v nekaj mesecih?

Jaz jih imam že kakšno leto in jih ne bi kupila nikoli več. Vreča zelo kmalu spusti, pa še tista sponka s katero zapiraš gre zelo rada dol. Potem pa jo zelooo težko dobiš nazaj.
Jaz ne priporočam.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.2.2010 20:06:55   
alička
Moje izkušnje: čez nekaj časa delno spustijo - sem jih imela v predalu pod posteljo in sem komaj odprla predal. Cunje so! zmečkane, kar pa ni nič čudnega, so pa dobro zaščitne.

< Sporočilo je popravil alička -- 23.2.2010 20:07:13 >

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.4.2010 19:21:23   
*jasna*
Eno sezono so mi zdrzale, za naslednjo pa se mi je ena ze strgala :( Potem sem zacela z vakuum masino spravljat cunje. Zamudila en kup casa, primerno pa je za manjse stvari. Sam je mal komplicirano ... imamo tri otroke in problem z molji, kar pomeni, da je ob menjavi sezon res veliko cunj za pospravit user posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.