Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
South Beach diet part.3 3.8.2005 20:14:34
|
|
|
|
gamini
|
Leah, najlepša hvala :bravo::bravo::bravo:!
|
|
|
|
South Beach diet part.3 3.8.2005 21:37:06
|
|
|
|
dinika
|
Kaj ni v prvem delu diete, prepovedano uživanje mlečnih izdelkov? tako naprej, pa še poročaj.:sloncek::sloncek:
|
|
|
|
South Beach diet part.3 4.8.2005 6:06:56
|
|
|
|
leah
|
Ah kje pa Dinka.Nikakor.Seveda so dovoljeni mlečni izdelki,seveda nemastni.Pa full jajc,nemastnega mesa,rib in zelenjave.Tudi čokolada,v manjših količinah.Aja pa oreščki.Pa nič sadja,kruha,krompirja,testenin.Seveda samo v 1.fazi,v 2.fazi pa zadeve spet vključiš-polnozrnate.In seveda tudi čokolado.V drugi fazi se šele začne pravo hujšanje.Kako?Nimam pojma,še nisem tam.Danes je moj 4.dan...počutim se odlično...ok,ne bom vam lagala,včeraj sem prav sanjala o kakšni čokoladi,tako za par sekund:)-ampak sem full motivirana,da zdržim,že zarad tega,ker sem do zdej že kar nekaj denarja zmetala za tole hrano. Pa prva dva denava sem se full počutila...mah ne vem kako bi rekla...še ne sčiščena,napeta-kar naenkrat je bilo full hrane na mojem jedilniku,zdej pa že nimam več trebuha je čst raven-brez heca:bravo: Sem pa ravno pred menstro,tako,da niti ni smotrno,da se tehtam,ker se bi natehtala več...
|
|
|
|
South Beach diet part.3 4.8.2005 8:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej ti čestitam :bravo:, ampak a se ti da tole vsak dan tolk velik kuhat? Men se včas še enkrat na dan ne da, kaj pa za moža/fanta, pa posebej kuhaš?
|
|
|
|
South Beach diet part.3 4.8.2005 8:37:18
|
|
|
|
leah
|
ne ne ,ne kuham jaz,ampka on,ker se je pač tako odločil.Za vsak večji obrok,torej kosilo,zajtrk,večerja,porabi cca.30 min,tako,da ni krize.Je pa tudi on na dieti(se mi full smili,ker je revež lačen:zmeden2:),se je tako odloču,kaj naj.Sama ne vem kako bi sfolgala,pa še tamala....ne vem. Ja se pa lahko pohvalim,da sem v teh dneh izgubila že 1kg:bravo::bravo:
|
|
|
|
South Beach diet part.3 4.8.2005 9:30:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa to zgleda, če zna tvoj :love: kuhat? Mi znamo samo hrenovke in špagete skuhat, pa preliv za špagete pogret. Moj pa ne rabi diete, pa tud takšne ne bi smel - diabetes. Tko, da sem sama sebi prepuščena, kadar sem na dieti in si raje izberem kaj bolj preprostega. Nič OH, pa je.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?