|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sončna očala
6.4.2011 8:33:48   
matejast
Glede na to, da se bližajo sončni dnevi me zanima katera sončna očala kupujete otrokom. Mi smo zdaj dvakrat kupili Chicco v optiki, vendar tamala dva ne znata ravno pazit na svoje stvari in se vedno podrsajo, tako, da je treba vsako leto nove. Prijateljica mi je rekla, da jih je lani kupila v DM in imajo vse žive oznake in kao vso potrebno UVA in UVB zaščito in me zanima če imate izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sončna očala
6.4.2011 9:08:29   
thaiss
Julbo, neuničljiveuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu matejast)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2011 9:14:03   
Hope2
Našemu sem tudi julbo vzela. Lani so se prevaljale po kamnih, peščenih plažah, po torbici z igračami, letele in padale iz glave na tla.... ja praktično neuničljive, šipce tudi cele. 

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2011 9:17:59   
K_a_t_i
še ena fenica Julbo user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2011 9:18:03   
Julija08
Julbo - zakon!!!

Cena cca. 35-40€

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2011 9:20:02   
Čebel@
kje se pa dobijo?

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2011 9:43:41   
mateyka
mi mamo iz DM-a in so še kar v enem kosu user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2011 10:08:59   
thaiss
iglu šport
http://www.iglusport.si/ocala/otroska-ocala

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2011 11:40:26   
Katy78
Tudi mi imamo Julbo.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.4.2011 12:05:06   
viv_
Mi tut Julbo... Obe!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.4.2011 18:33:24   
knedli
Julbo bubble roza barve nove prodam za 25€, če koga zanima.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.6.2011 14:57:48   
MorjeMorje
Priporočam Baby Banz
Nakup možen na http://www.uvzasciti.me/ in v prodajnih mestih, ki so tudi napisana v tej povezavi.
Mi jih imamo že 2. poletje, super je, ker so na trakec+100% UV zaščita

(odgovor članu knedli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.6.2011 20:40:45   
PC Baby
Mi tudi Julbo, že drugo leto. Ampak v Ljubljani je že problem jih dobit, ker so bile s prvimi sončnimi žarki razprodana. Vem, da jih imajo še v Igloo športu in v optiki v Suprnovi.

(odgovor članu MorjeMorje)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.6.2011 22:03:06   
Urska09
Julbo! že 3. leto zapored in so take kot prvi dan. kot je ena napisala: neuničljiveuser posted image

(odgovor članu matejast)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2011 12:00:30   
ZmajTolovaj
Ene imamo julbo, še od starejše hčerke, pa jih zdaj tamala nosi, ampak jaz sem jih kupila na ebayu za nekih 20 eur (nove). Julbo vem da imajo drugače tudi v Supernovi, optika pri S'Oliverju.
Tele Banz tudi zgledajo fajn, starejša se je zadnjič v DM zapičila v ene roza, ampak ji mal dol lezejo, pa tudi ne vem, kako je tam z UV-zaščito..

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.6.2011 12:33:26   
MorjeMorje
v teh trgovinah, ko so čist poceni očala sicer piše, da je UV zaščita, sam jaz to ne verjamem najbolj. pri takih stvareh se ne splača šparat, ker je potem bolje, da otrok sploh nima sončnih očal, kot pa slabe.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.6.2011 12:50:31   
Abra
Naša ima tudi julbo user posted image in so ji prav že tretjo sezono - od 6m dalje jih nosi, neuničljive. Mogoče ji bom letos še kakšne bolj punčkaste privoščila user posted image

(odgovor članu MorjeMorje)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.8.2011 10:44:09   
Nosko bosko
V Baby centru sem zapazil, da imajo neko novo znamko očal CEBE. Za našega tamalega sem za hec kupil ene in moram reči, da so očala super . Imajo očala za najmlajše in tudi starejše otroke. Opazil sem da očala manj motijo kot tista, ki jih je imel prej. Imajo pa najvišjo zaščito.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.8.2011 11:42:40   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Nosko bosko
V Baby centru sem zapazil, da imajo neko novo znamko očal CEBE. Za našega tamalega sem za hec kupil ene in moram reči, da so očala super . Imajo očala za najmlajše in tudi starejše otroke. Opazil sem da očala manj motijo kot tista, ki jih je imel prej. Imajo pa najvišjo zaščito.

in samo za to, da lahko daš ta komentar, je vredno narest novo uporabniško ime na RR user posted image

(odgovor članu Nosko bosko)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.8.2011 19:00:06   
Tutan
Imamo doma Julbo. Za okras... mislim, jih je ''''''''nosil'''''''', dokler ni zagledal na morju pri kičanovičih (nezgravžna user posted image ) živo rdeča spiderman očala. Ljubezen na prvi pogled, vam rečem user posted image In si jih je kupil (sicer s svojim denarjem). sedaj jih redno nosi povsod user posted image , prej pa smo imeli borbe z očali, ker jih ni hotel nositi. Še v vrtec jih vlači in nikakor nimam te sreče, da bi jih izgubil user posted image ... na nalepki je bila sicer omenjena neka UVA in UVB (oziroma nekaj takšnega) zaščita, ampak to je bolj lari fari ... user posted image

< Sporočilo je popravil Tutan -- 16.8.2011 19:01:14 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?