Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jaz sem kupila trip-trap stolček (seveda ponaredek), ki je sedaj v akciji (mimgrede ful sem zadovoljna z njim) in sem dobila naslednji dan ko sem naročila 8naročilo sem oddala zjutraj, da je bilo še isti dan v obdelavi). LP
soncek je res super, dobava je največ nekaj dni...jaz vse zadeve naročam kr po telefonu (mobitel na spletni strani), kontaktna oseba pa je Jani...izredno zadovoljna..
Jaz sem naročila avto sedež v petek zvečer, dostavili so mi ga v torek zjutraj. Sem tudi zelo zadovoljna, ker so slike in opisi zelo dober približek realnosti. Res!:bravo: