Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sonček-PP Pramette-akcija 5.11.2004 11:10:33
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem voziček tudi kupila v petem mesecu, je bila pač akcija v Chiccotu takrat, minus deset odstotkov na plačilo z gotovino. In to se pri takih cenah že kar pozna. Tako da meni se ne zdi prezgodaj. Glede ostalega ti pa ne bi znala svetovati. LP, Jana:racka:
|
|
|
|
Sonček-PP Pramette-akcija 5.11.2004 11:14:52
|
|
|
|
malika
|
jaz sem ga tudi kupila v 5 mesecu. Bila je akcija košar in še popust na voziček in smo šli veselo na delo. Barva pa je meni najlepša rdeča ali modra, čeprav imam jaz žal črno sivega-te barve ne kupuj, ker se vidi vsaka pikica umazanije!!!(nimam per perega) Dober nakup
|
|
|
|
Sonček-PP Pramette-akcija 5.11.2004 12:37:32
|
|
|
|
speli
|
pozdravljena, Akcija v sončku še poteka, vendar pred dvema tednoma so imeli le še 4 svetlo modre vozičke, druge barve žal ni bilo več na izbiro..priporočam ti temno modrega, najbolj praktičen saj se ne umaže takoj. Če ne dobiš vozička več v sončku se pa zapelji do Trbiža do Otroške trgovine Prešern, cena 276EUR. LP Špela P.S. Mimo grede jaz sem v 4 mesecu in pol in imam že voziček (akcija!!!!)
|
|
|
|
Sonček-PP Pramette-akcija 5.11.2004 13:09:39
|
|
|
|
Minki
|
:) Hvala. A poj ni prekmau. OK.
|
|
|
|
Sonček-PP Pramette-akcija 5.11.2004 13:23:24
|
|
|
|
Minki
|
Aja še to, Speli, kje pa je ta trgovina v Trbižu?
|
|
|
|
Sonček-PP Pramette-akcija 5.11.2004 13:35:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ob glavni ulici:) N moreš zgrešit...takoj oz. kamlu na desno, ko se pripelješ v Trbiž. lp,:fis:
|
|
|
|
Sonček-PP Pramette-akcija 5.11.2004 13:46:08
|
|
|
|
Minki
|
;)thx
|
|
|
|
Sonček-PP Pramette-akcija 5.11.2004 13:59:02
|
|
|
|
speli
|
Bodimo realni, da je malo prekmalu, da že sedej kupuješ voziček, ki ni v akciji.vendar pa glede na to, da se lahko zgodi, da boš čakala na voziček mesec in pol (v Italiji, če ga nimajo na zalogi), si vzemi prosti dan in pojdi na izlet do Trbiža. Kakor je že napisala ribica je ta tergovina čisto ob cesti na začetku, ko prideš v Trbiž..ne moreš zgrešiti.. Špela
|
|
|
|
Sonček-PP Pramette-akcija 9.11.2004 11:26:23
|
|
|
|
leah
|
Jaz sem ga v Sončku kar rezervila po telefonu,in to včeraj.Samo rdečih baje ni več,tako, da so samo še modri,ki pa so vsaj meni lepši.Sicer bom baje imela :roza:,ampak saj ni važno, a ne? So mi pa full všeč Queenyji,sam mi je mal mem, da moraš zraven vse dokupit, tko mal nesmiselno mi je dati tolikkooooo denarja za voziček..
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?