|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Solzenje enoletnika
3.1.2013 12:21:51   
sover
Pozdravljeni,

naš enoletnik ima zadnja dva ali tri mesece težave s solzenjem iz levega očesa. Oko ni vneto ali rdeče, le solza mu priteče vsake toliko časa (recimo ena na pol ure). Zjutraj ima včasih oko malo zapacano z zaspančki, ampak ni gnojno. Do sedaj smo naredili že 3 terapije z AB (Tobrex 2x in Maxitrol 1x), pa se zadeva še vedno ni popravila. P se s tem ne ukvarja kaj dosti (najraje da AB in potem je zanj zadeva rešena), meni pa se vse bolj dozdeva, da ne gre za vnetje. Malo sem iskala po spletu, kjer je pri podobnih simptomih omenjena težava s solznimi kanali. Ampak skoraj ne verjamem, da bi bilo to, ker do 8. meseca ni bilo teh težav (najbrž bi v tem primeru imeli težave že prej). Ima kdo kakšne izkušnje?

Hvala vnaprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Solzenje enoletnika
4.1.2013 12:01:55   
dreamhorse
Jaz imam pa ravno kontra težavo... Preozke solzevode in se mi oči ne solzijo dovolj, pa moram uporabljat kapljice umetnih solz... Se mi je pa ta zadeva pojavila čez čas, in nimam od rojstva... Mogoče pa je res kaj na tem... prosi za napotnico pri okolistu...

Lp

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.