|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Solze imam v očeh
8.3.2006 20:00:35   
Anonimen
Današnji dan je bil tako lep - sončen, prijeten. S user posted image  sva pohajkovali po mestu, obiskali prijateljico, mami nesli šopek, ljubi me je prav tako razveselil z njim ...
Zvečer pa me pokliče prijateljica, ki mi je prejšnji teden povedala, da je noseča. Danes je bila na pregledu in se hkrati dogovorila za splav.
Kar besed mi je zmanjkalo. Pa sem bila vedno zagovornik, da se ima ženska pravico odločati.
Nisem je prepričevala, kaj naj stori oz. naj ne stori, ker vem, da ji je grozno pri srcu. Pravzaprav ne vem, zakaj ga noče obdržati. Vem, da si ni nikoli (preveč) želela otrok, da tudi njun odnos s partnerjem ni rožnat ...
Tako hudo mi je bilo, ko sem pogledala svojo pikico - samo stisnila sem jo in močno objela, solze pa so me žgale, da se ne da povedati.
Vem, da ji bom stala ob strani, ne glede na to, kaj bo storila. Nikoli ji ne bom rekla žal besede, ne bom je obsojala ... toda tako si želim, da bi jo lahko konec leta obiskala v porodnišnici in ji čestitala za najlepšega otročička pod soncem user posted image .

PS: Anonimna sem samo zaradi nje, saj praktično nihče ne ve, da je noseča, in ona želi, da tako tudi ostane.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Solze imam v očeh
8.3.2006 21:04:15   
Anonimen
user posted image  Bodi ji v oporo, rabila bo prijateljico. user posted image  Je pa to res hudo, tudi meni bi bilo blazno hudo, če bi bila to moja prijateljica, sploh po mojem ss. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2006 22:45:17   
Anonimen
Tudi jaz sem to dala skozi. Le da sem sama bila v 13. tednu nosečnosti, ona pa je takrat izvedela, da je zanosila in se odločila za splav, ker ji je bilo prehitro in ni bila pripravljena. Imela je že enega otročka doma, starega 2 leti in nekoč bi si še želela enega, a takrat zanjo čas ni bil pravi. Jaz sem bila čisto fertig, hormoni so mi valjda divjali in zame je bilo to zelo hudo. Poskušala sem govoriti z njo, a mi je rekla, naj ji nič ne govorim, ker se je že odločila in je nihče ne more prepričati drugače. In sem popustila. Bilo pa mi je zelo hudo.

No, sedaj po skoraj dveh letih je spet noseča in ta otrok je bil načrtovan. Pravi, da je tisti splav izbrisala iz spomina, kot da ga ni bilo in da se nikoli do sedaj ni počutila krivo, ker je tako pač moralo biti. Jaz pa se tolikokrat spomnim na ta čas. Jaz ne bi mogla preboleti. Res pa je, da smo si ljudje zelo različni in ne čutimo vsi enako. Jaz sem pa tako ali tako preveč čustven človek.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2006 23:24:23   
KODA
Pri meni je bilo najhujše to,da v obdobju,ko nisem mogla zanositi(3 leta),sem dve kolegici peljala zutraj na splav in jih potem prišla iskat.Res da, za otroka takrat nobena ni imela idealnih pogojev,ampak,jaz jim diktirat ne morem.Jaz sem mislila,da me bo pri srcu raztrgalo,resničo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2006 8:43:29   
Anonimen
Pred skoraj 18 leti sem se sama morala odločiti za splav,ker je bila situacija taka,da sama otorka ne bi mogla obdržati. Sedaj se včasih spomnim, kako velik bi že bil ta otrok, pa si mislim, vprašanje kje bi odraščal,kako bi bilo z njim. Potem sem rodila po 6 letih in sem strašno vesela, da imam tako zlato dete, da mu nič ne manjka in da lahko nudim svojemu otorku vso ljubezen in oporo. Je že moralo tako biti. Ženska zase najbolje ve, ali bo lahko  imela in skrbela za otroka.
Ne jih obsojat,če se tako odločijo! Samo v opro jim bodite in se zahavlite Bogu, da ve niste pred tako odločitvijo!

Anonimnost pa je z moje strani zato,ker moje dete bewre ta forum in ne želim, da tako hitro izve za ta dogodek!

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?