Maleal
|
Prišli iz hotela Jakov,bivali 10 dni all-2 odrasla,2 otroka,cena 1595 preko Sončka,otroka sta imela gratis,moje mnjenje-ni vredno toliko denarja,sobe brez balkonov,imaš le eno malo vrvico pri oknu in to si naj suši perilo 4 članska družina,tak da smo si sušili brisače in kopalke na ležalnikih pri bazenih,plaža pri hotelu grda,kamen,tak da bos težko prideš v vodo.Sobe male,a to me ni zelo motilo,saj smo hodili le spat,kopalnica miniaturna,wc čist poleg tuš kabine,tak da malega otroka težko umiješ.Hrana nič posebnega,samo ena vrsta mesa,riba,riž ali krompir,ter veliko solate:),pijača na šankomatu zelo mrzla,da se ti vname grlo,pika na i pa je bila,ko smo šli domov reče gospa na recepciji,da smo z minibara jemali neke stvari,z možem ji pravima da nismo in ne bomo plačali,potem ji rečem,naj pokliče tistega ki popisuje stvari,ki manjkajo v hladilniku,ona pa mi reče-ne razumijem vas,govorite možda engelski,haloooooooooooo,živeli smo skupaj v yugi ona pa me ne razume,sem ji rekla govorim slovensko in če imate interes me že boste razumeli,potem mi je rekla da je vse vredu,dala osebne in ni bilo več govora,da bi kaj manjkalo v minibaru. Polno je Francozov,imajo animacije,ki so samo za njih-aerobika,lokostrelstvo,pinkponk,minidisco,animacije za otroke,..so prav tečni,obnašajo se,kot da je vse njihovo,tak da končno mnenje,sem več nikoli nebi šla:(