|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sol Coral Umag
10.2.2009 7:51:09   
nbiba
Za 1. maj bi šli v hotel Sol Coral. Je bila katera v tem hotelu ali pa v naselju Katoro?
Kako je  v tem naselju z restavracijami, slaščičarnami, štanti in podobnimi rečmi? Se kaj dogaja? Kajti hotel Coral oziroma naselje Katoro je odaljeno od Umaga 3km. Sam hotel pa mislim, da bi kar moral biti uredu, saj ima 5*. Vaše mnenje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sol Coral Umag
10.2.2009 8:27:47   
ella2006
V Sol Coralu smo bili za 1 november, hotel je vredu, sobe tudi dovolj velike, hrana dobra vendar nič posebnega. V hotelu je tudi restavracija ob bazenu kjer lahko naročite hrano po naročilu. Hotel priporočam za družine z majhnimi otroci, če pa gresta sama pa priporočam da vzameta s seboj kolesa ali rolerje, v neposredni bližini hotela so tudi tenis igrišča.

Lani smo za 1 maj bili v hotelu Sol Graden Istra in mi je hotel nekako bil bolj všeč pa še kuhinja je bila boljša.

Čeprav pa je z otroci zelo lep sprehod do Umaga nazaj pa se lahko vrnete z turističnim vlakom, ki vozi skoraj na vsako uro.

(odgovor članu nbiba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2009 9:09:10   
rija
meni je pa še najbolj od teh všeč Sol Umag....Koralj je sicer renoviran in 5* ampak bi šla vseeno raje v omenjenega.....V sol garden istri pa mi ni bilo preveč všečuser posted image  prevelika gužva, sploh na večerji....pa nismo bili neki udarni termin...

...vox populi...

(odgovor članu nbiba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2009 14:12:29   
ella2006
rija

se mi zdi da so v veseh hotelih gužve, tudi v Sol Coral je bila blazna gužva za 1 november. V Sol Garden Istri pa so nam  odprli tisto dodatno sobo v istarskem stilu, katero drugi gosti niso niti opazili tako da smo vedno imeli mir za večerjo.
Za 1 maj pa bodo verjetno spet vsi hoteli polno nabiti, saj je to najcenejša varianta dopusta za 1 maj.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2009 14:13:42   
rija
ko smo bili mi, je bila tudi v tisti istarski sobi gužvauser posted image  pa smo bili 16. maja.....user posted image  po moje, da so malo premale jedilnice narediliuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2009 20:34:09   
Anonimen
Kako je  v tem naselju z restavracijami, slaščičarnami, štanti in podobnimi rečmi? Se kaj dogaja? Kajti hotel Coral oziroma naselje Katoro je odaljeno od Umaga 3km. Sam hotel pa mislim, da bi kar moral biti uredu, saj ima 5*. Vaše mnenje?

Tam sem bila nekje sredina novembra, stanti in podobno ni bilo vec odprto, verjetno je za 1. maj boljse, ceprav tista "ulica" pred hotelom ni zgledala bog zna sta user posted image . Meni je celi Umag kr neki, kar se mesta tice, nekako brezvezen.

Sam hotel je lep, sobe tudi, ceprav so se meni zdele majhne.
Hrana je bila korektna.
Ekspreso odlicen.

(odgovor članu nbiba)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2009 7:46:05   
nbiba
Včeraj sem vplačala rezervacijo za hotel Coral 1.maj- upam, da bova z možekom zadovoljna. Gre še katera takrat tja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?