|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sokovnik
25.1.2008 16:37:17   
Strawberrie Cherrie
Katerega imate in kako ste zadovljne?
Se odločam za nakup.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sokovnik
25.1.2008 16:40:24   
PAJO
mi imamo power yuicer pa je dobr.smo ga kupili 5 let nazaj v mercatorju in je fajn.
no sam za cistit je bolj tko,tezko,no nobenmu se ne da pol to.

drugac je super pa tudi sokovi so super.

lep pozdrav,ana

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2008 16:51:02   
gaya24
Js mam Bosch! Fajn je.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2008 19:01:20   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO

mi imamo power yuicer pa je dobr.smo ga kupili 5 let nazaj v mercatorju in je fajn.
no sam za cistit je bolj tko,tezko,no nobenmu se ne da pol to.

drugac je super pa tudi sokovi so super.

lep pozdrav,ana

Vse isto kot pri vas -z njim super zadovoljni samo pucat je tečno

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2008 19:14:55   
malecka
Fajn je, ja sam čiščenje user posted image user posted image user posted image zato nam stoji na- pod pultom. 

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2008 20:44:25   
lokvanj20
mi imamo power yuicer in smo zadovolni z njim, lani smo ga kupili
se pa razlikuje od tistih starih 5 let vsaj za cistit ker imamo oba
Lp

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2008 21:38:02   
Anonimen
Mi smo ga imeli natanko 2 dni, potem smo ga šenkali naprej. Ker to je toliko tistega odpadka, ki sploh ni odpadek, ampak sadje, da je tisto škoda proč metat. Poleg tega je tisti "odpadek" razgonen po pol stroja, je takao narejeno, da je pol stroja kao tisti prostor za "odpad".
Včasih so bili boljši, ker tiste ogromnega prostora sploh ni bilo. Kar je bilo za proč, je ostalo zgoraj na sekalniku.
Ne vem, ampak meni se zdi škoda sadja za ta sokovnik.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 25.1.2008 21:44:29 >

(odgovor članu lokvanj20)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2008 8:39:58   
robinzon
Imamo power jucer, nad njim sem se navdušila, ko ga v SLO še ni bilo in sem prosila žlahto v A, da so mi ga naročili. V začetku je bil bolj pogosto v uporabi. Res je precej odpadka in to v bistvu vlaknine, tako, da raje uporabljamo blender, kjer sadje zmelješ in v celoti izkoristiš. PJ pa uporabim, kadar ima mož "kuro za oči", to je korenčkov sok. Pa za malinin in ribezov  sok je v redu, le 2x je treba skoz spustit. Tega dam svežega v posodice za led, ko zmrznejo pa v vrečke. Par kock tega soka, kakšna banana in zmrznjena jagoda, pa borovnice, ni ga boljšega.

Vse se pritožujete glede čiščenja. Meni traja, da stisnem sok z en kg korenja, pomijem in nazaj sestavim caa 5 minut. To se mi ne zdi neko zamudno delo. Mrežico vedno čistim z zunanje strani s krtačko, nikoli z notranje, ker potem se samo packa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.