Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SOJINI IZDELKI - LAHKO PRI 7 MESECH? 28.3.2008 10:12:57
|
|
|
|
katra55
|
Glede na to, da je soja zelo alergena, bi jaz počakala do enega leta.
|
|
|
|
RE: SOJINI IZDELKI - LAHKO PRI 7 MESECH? 28.3.2008 10:54:37
|
|
|
|
biga
|
Ekaz, mi dajemo našemu izdelke iz soje (pudinge, mleko, napitke) nekje od 8. meseca, a le zato, ker je alergičen na kravje mleko in posledično ne sme jogurtov idr. mlečnih izdelkov. Sicer bi mu raje dajala slednje. Je pa res soja zelo alergena. In nenazadnje so izdelki iz soje precej dragi.
|
|
|
|
RE: SOJINI IZDELKI - LAHKO PRI 7 MESECH? 28.3.2008 15:26:27
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: biga Ekaz, mi dajemo našemu izdelke iz soje (pudinge, mleko, napitke) nekje od 8. meseca, a le zato, ker je alergičen na kravje mleko in posledično ne sme jogurtov idr. mlečnih izdelkov. Sicer bi mu raje dajala slednje. Je pa res soja zelo alergena. In nenazadnje so izdelki iz soje precej dragi. Moj je tudi alergičen na KM, pa je soja na prepovedanem seznamu živil. Vsakemu rečejo drugače, pol pa zaupaj zdravnikom. Ekaz: jaz mu soje ne bi še dajala, saj je na vrhu seznama alergenov
|
|
|
|
RE: SOJINI IZDELKI - LAHKO PRI 7 MESECH? 28.3.2008 21:10:44
|
|
|
|
piko12
|
Moja sestra je imela od rojstva alergijo na KM in se je dojila le 6 tednov, dokler niso ugotovili zakaj konstantno bruha. Potem pa je zrasla na sojinem mleku in še danes ne more jest"normalnih" jogurtov, pudingov.... Res sicer, da je bilo to že precej nazaj, samo zdi se mi, da je tud Pregomin (AM od Milupe, za alergike na KM) iz soje narejen.
|
|
|
|
RE: SOJINI IZDELKI - LAHKO PRI 7 MESECH? 30.3.2008 23:29:15
|
|
|
|
polona5
|
Točno tako. Tudi Pregomin je iz soje in je narejen prav za tiste, ki so alergični na kravje mleko. Pa ga pijejo nekateri otroci že od rojstva naprej. Lp
|
|
|
|
RE: SOJINI IZDELKI - LAHKO PRI 7 MESECH? 3.4.2008 17:01:35
|
|
|
|
mentos
|
naša 9 m. punčka je že od 3m na Pregpminu_mleko iz soje, in ji že dajem sojine pudinge, jogurt. Upam da ne delam kaj narobe.
|
|
|
|
RE: SOJINI IZDELKI - LAHKO PRI 7 MESECH? 3.4.2008 17:34:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma zdaj pa jaz ne razumem nič več nič. Prva je po 8. mesecu pila sojino mleko po nasvetu pediatra iz Pediatrične, ker sva imeli neke težave, ker ja med hranjenjem padla skup. Druga je pila sojino mleko po 5. mesecu, ker po njemu ni v loku bruhala, po vsakem drugem je. Tretji štiri mesece star, pa je ves pikast, sem vprašala v Kolinsko in peditra, pa so mi vsi odsvetovali sojino mleko (Som), Pregomin pa svetovali. V čem je tukaj finta, če je Pregomin narejen na soji? In prav danes sem razmišljala, da bi šla na to sojino mleko, saj nam ne pomaga ne Aptamil, ne Pregomin, ne Hipp. Ne vem več, kaj naj naredim? Polona5, daj mi prosim malo več povej o tem, če kaj veš?
< Sporočilo je popravil decembrka -- 3.4.2008 17:35:38 >
|
|
|
|
RE: SOJINI IZDELKI - LAHKO PRI 7 MESECH? 3.4.2008 21:02:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja in kaj potem to pomeni? Da če je (jesti) sojo, postane na sojo alergičen al kako? Kje so pa ugotovili alergijo na sojo? V zdravstvu ali na bioresonanci? Kakšne probleme pa ima?
|
|
|
| Stran: [1] |
način porodabellamiakako ste rodile svoje otroke?naravno, brez protibolečinskih sredstev (
76%)
s carskim rezom (
18%)
z ultivo (
6%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!