ronja
|
Čestitke. Imaš pa 11 dni manj do penzije...user posted image POdpis . Pa saj ne delamo zato, da bomo nekoč v penziji - ali pač? Otika, na začetku je težko, ko te klofne vsa ta rutina: vsak dan na šiht, pa delat 8 ur, pa domov, pa ni več toliko prostega časa, itd... Ampak potem se tega navadiš in sprejmeš in sploh če imaš otroke, ti ta rutina ni več sovražnik, ampak prijatelj... In je fajn. Fajn je delat. Sploh če delo leti - mislim, da veliko narediš. jaz sem mislila, da bom imela pravo krizo it nazaj delat, po skoraj 3 letih... (nosečnost, kjer sem sicer veliko delala vmes, samo sem bila pa tudi dosti na bolniški, potem porodniška, pa še ena nosečnost, kjer sem spet najprej šla delat, samo na žalost samo za 2 dni in spet porodniška...) Ampak je super! zdaj ne bi šla nazaj! Je fajn, ko vidiš, da si še nekaj naredil - kaj bolj kompliciranega kot pa pomit posodo ali zložit legokocke . Ne vem, meni je to fajn, sem očitno malo pogrešala "intelektualni napor", čeprav sem tudi med porodniško kaj drugega počela. Ampak vseeno ni isto, kot če se nečemu čisto tretjemu predaš za doberšen del dneva... kot je nekoč rekla mič: "V službi se spočijem od malih, doma pa od službe." Sem si takrat mislila, da se to super bere, samo da v praksi verjetno si pa skoz zmatran . Ampak je redna služba res fajn stvar, tko ko maš male, sploh... si nisem mislila, da bom to kdaj rekla .
|