Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: "problemi".... 12.3.2007 9:29:07
|
|
|
|
2 Sraki
|
Če je samček ne bi smelo biti nobenega problema!
|
|
|
|
RE: "problemi".... 12.3.2007 9:30:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Na tvojem mestu bi se sosedovega psa izogibala,ker takšni psi so v stanju tudi raztrgati manjšega.Verjemi,takšnih primerov je bilo že dosti.
|
|
|
|
RE: "problemi".... 12.3.2007 9:33:25
|
|
|
|
pajčolanka
|
ja sej zato ne upam, ker mala bo ziher cvilala, jaz jo bm verjetno vzela v naročje....pol pa kaj vem
|
|
|
|
RE: "problemi".... 12.3.2007 9:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz niti pod razno ne bi tja hodila.
|
|
|
|
RE: "problemi".... 12.3.2007 10:20:19
|
|
|
|
Shania
|
Tudi jaz ne bi niti pod točko razno šla tja. Imam osebne izkušnje s tem, ko sem mislila, da bom svojega psa lahko zavarovala s svojim telesom, s tem, da sem ga pred povsem pobesnelim psom zaščitila z naročjem. Kaj se je zgodilo? Imela sem neverjetno srečo, da sem sploh ostala živa, ker je pes pikiral na moj vrat. Ko je "obdelal" mene, mi je iz naročja iztrgal psa, tako, da sem v rokah obdražala le njegovo ovrtanico, ki mu jo je iztaknil iz vrata! Pojdi do lastnika in se pogovori z njim. Če se ne da človeško pogovorit z njim pokliči policijo vsakič (!!), ko je pes spuščen. Največja napaka, ki jo delate je ta, da napada ne prijavite. Sami sebi škudujete. Zdaj boste morali ponovno čakati na napad, da bo s prijavo ustrezni inštituciji pes spoznan za nevarnega.
|
|
RE: "problemi".... 12.3.2007 10:30:11
|
|
|
|
pajčolanka
|
shania to so naši sorodniki dobri prijatelji. verjemi če bo kdaj pes mene ugriznil pa četudi zelo malo bom šla direkt k zdravniku. Glede tega nimam jaz nič. Ampak ne upam male peljati blizu ke ne vem kakšna bo reakcija, ker recimo nas pozna pa ga vedno takoj ko ga zagledamo kličemo po imenu da nas spozna. Hvala za nasvete male pa gotov ne bom peljala blizu. danes sva šli mimo ene hiše kjer majo ovčarja v boksu pa je nekaj lajal neli pa je bila potem vsa prestrašena, šele potem v naročju se je malo umirila. drugače pa jo imam na vrvici-oprsnica+flexi. Se mi zdi da se je že kar navadila, kar je tudi moj namen. Ko greva ob cesti zeloooo neprometni je vedno pripeta. v gozdu pa jo jasno spustim dol.
|
|
|
|
RE: "problemi".... 12.3.2007 14:01:05
|
|
|
|
Shania
|
Vem, da nisi ti kriva. ;) Govorila sem na splošno, da si ljudje pač škodujejo, ko ne prijavljajo napadov. Drugače pa še en nasvet: ko bo takole pes lajal iz boksa, ko bosta šli mimo kakšnih hiš in bo mala vsa prestrašena (se bo tresla, cvilila...) je ti ne tolaži, ker s tem samo daješ vedeti, da je nekaj dejansko narobe. Bodi povsem mirna in ignorantska, kot da ni nič hudega (nobenih joj bogica, in tolaženj itd) in ignoriraj njeno obnašanje. Tako se bo sčasoma umirila, ker bo po tebi videla, da je nima biti česa strah. Če boš pa ti delala "cirkus" okoli tega, potem bo ona še večjega ;) Saj vem, da je na začetku težko. Ko moj zacvili, bi jaz za vsak prahec v luft skočila in ga tolažila
|
|
RE: "problemi".... 12.3.2007 20:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
pajčolanka! sosede je potrebno prijaviti, ne smejo imeti psa izpuščenga, sploh ki laja in grize!! razumem,da je tvoj sorodnik,vendar če imaš otroka,potem upam,da se ne boš zavedala da jih je treba prijavit,takrat ko bo prepozno...prijavi jih,s tem boš naredila uslugo sebi in še mnogim drugim ljudem v tvojem kraju...lp
|
|
|
|
RE: "problemi".... 12.3.2007 21:19:20
|
|
|
|
Shania
|
Se strinjam.
|
|
RE: "problemi".... 12.3.2007 21:30:01
|
|
|
|
pajčolanka
|
žal ne morem, saj vem sliši se butasto itd...ampak enostavno sm si v predobrih odnosih da bi jih prijavila. raje se izognem poti mimo njih-oz. ne grem tam mimo-ker mi pač ni treba ker se v službo itd...vozim po drugi bližnji poti pa ne zaradi psa. pač ne vem ne morem. če bi moj dec izvedel za prijavo bi mi ziher spokal kufre, so pač njegovi sorodniki, veliko smo skupi, si pomagamo, skupaj počitnikujemo....
|
|
|
|
RE: "problemi".... 12.3.2007 21:36:41
|
|
|
|
Shania
|
Kaj pa na lep način dopovedat? Bi še vedno stala za tem, ko bi njihov pes napadel tvojo Nelly?
|
|
RE: "problemi".... 12.3.2007 23:02:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Glej, pes lahko pobegne, lahko se zgodi da bo prišel k vam in vam malo ugrizno.. Verjetno si tega ne želiš.. Pogovori se z njim,da je najbolše da ga majo privezanega al pa da popravijo boks.. Saj ne rabiš povedat,da si ti podala pritožbo.. Jaz bi človeka takoj prijavila,prvo bi se pog.z njim, če se ne bi dalo, pa žal.. Meni je moja psička bolj pomembna kot fant, sem s psičko bolj dolgo.. Vendar ne tako vseeno.. Da sem jaz na tvojem mestu, se sprem še z njimi, samo da bi psička doživela dolgo življenje.. Če ti je pa vseeno, pa dobro...
|
|
|
|
RE: "problemi".... 13.3.2007 8:06:03
|
|
|
|
pajčolanka
|
Glejte o njihovem psu se z njimi ne moreš nič zmenit. Tisti hip ko je kj narobe majo velike besede, kako morajo nekaj ukrenit glede psa, kako da je res nevaren itd..potem ko pa se zadeva poleže, je pa spet vse okej. imajo kmetijo in pes se res drži doma-resnično odkar živim pri fantu kar bo že 3 leta in pol še ni prišel k nam ali k sosedom brez nadzora niti enkrat. Saj boksa ni težko popravit-eno kovinsko paličico bi privarili zraven pa bi bil problem rešen ampak ni interisentov ki bi se jim to dalo.
|
|
|
|
RE: "problemi".... 13.3.2007 14:08:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse se lahko zgodi prvič! Razumem, da se bojiš, vendar je to tvoja odločitev, mi ti samo svetujemo.. No,glede boksa, pa reči fantu naj on popravi. No, če ga ne bo pes napadel, ker sama si rekla, da renči nate pa čeprav te pozna... Res mi je zelooo žal tega,da so še takšni ljudje, ki ne skrbijo za živali, da zaradi tega postanejo takšni.. Psi bi morali uživat življenje, tako kot mora otrok uživat otroštvo Pajčolanka, vso srečo ti želim pri Nelly pa dej jo lepo čuvat ker je prava cartika mmm Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?