|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   So vaši dvoletniki kaj sramežljivi?
26.6.2011 14:18:28   
pikipo
Naš 2 letnik je totalno sramežljiv. Doma in v družbi tistih, ki jih redno srečuje (babice, dedki, sosedi,...)govori kot navit. Ko gremo pa v družbo neznanih ljudi ozoroma ljudi, ki jih videva bolj poredko, pa kot, da sploh ne zna govorit. Ne odgovori na nobeno vprašanje edino ne še mogoče izusti. Tudi do otrok, ki jih ne pozna je zadržan. Je to značilno za 2 letnike ali to pomeni, da je tak karakter? Kakšne izkušnje imate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: So vaši dvoletniki kaj sramežljivi?
26.6.2011 14:28:52   
juhica
Ja, moj se z neznanimi ljudmi (razen izjemoma, če je dobre volje) sploh ne pogovarja, ampak se kar skrije (ponikne user posted image ) in se smeje skrivaj - jst pol odgovorim namesto njega (kako mu je ime, koliko je star), to obdobje traja še zdaj, bo kmalu tri leta star.... Kolikor jst vem jih je večina takih...

(odgovor članu pikipo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2011 14:30:08   
*miska.mcc*
naša (avgusta bo 2 leti) je totalno nesramezljivo bitje. ma ni da ni. ce vidi kakega otroka ali pa boze nedaj mamico z vozickom, jo samo odnese tje in zacne "debatirat". vceraj naju je možek peljal na vaško veselico. OMB.....vse je bilo njeno. ne j*be 5 % ničesar. 2 uri plesala ko navita  in letela od enega do drugega. pa za sank, pa okol miz, pa natakarico je posvojila. (prvič jo je videla)

vcasih me je kr mal strah ....mater. njo lahko 1, 2, 3 odpeljes. briga jo. sam da se dogaja.
totalna ciganka.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu pikipo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2011 15:23:04   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

naša (avgusta bo 2 leti) je totalno nesramezljivo bitje. ma ni da ni. ce vidi kakega otroka ali pa boze nedaj mamico z vozickom, jo samo odnese tje in zacne "debatirat". vceraj naju je možek peljal na vaško veselico. OMB.....vse je bilo njeno. ne j*be 5 % ničesar. 2 uri plesala ko navita  in letela od enega do drugega. pa za sank, pa okol miz, pa natakarico je posvojila. (prvič jo je videla)

vcasih me je kr mal strah ....mater. njo lahko 1, 2, 3 odpeljes. briga jo. sam da se dogaja.
totalna ciganka.

user posted image moja je ista:) le da je leto starejša.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.6.2011 15:38:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2011 8:04:30   
Petka09
Odvisno od karakterja. Pa tudi od tega, če hodi v vrtec ali ne oz. če ima dovolj dnevne družbe otrok ali ne.
Naša hodi v vrtec, pa je vseeno še bolj mirna punčka.
Vedno rabi malce časa, da se navadi na koga, ki ji ni znan. Najprej kakih 10 minut sedi oz. je bolj mirna, potem pa, ko "pretipa teren" in vidi, da ni nič takega, pa začne z igro, se začne pogovarjat itd.
Stara je 2 leti in dva meseca.
Jo pa vseeno spodbujam, da sama odgovarja na vprašanja, ker ne bi rada, da bi bilo tako kot pri meni, ko je moja mama še v mojih osnovnošolskih letih odgovarjala namesto mene, ker sem bila sramežljiva in sem se potem kar navadila tega, da je mama vedno govorila namesto mene user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2011 8:08:09   
Čebel@
moja user posted image je ista...ko smo sami oz. v krogu tistih ki jih vsako dnevno videva je prava raglja...če pa so poleg neznani ljudje je pa ko bubicauser posted image ....v vrtcu je user posted image ,doma pa user posted image user posted image

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2011 12:39:23   
žab*ca
Naš 2.5-letnik se je danes zjutraj skrival za mano,ko je moral očitu čestitat za rojstni dan .Toliko o sramežljivosti user posted image .Drugače pa kakor kakšen dan.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2011 22:08:51   
Najaa
Kakor kdaj. Včasih je sramežljiva v družbi ljudi, ki jih skoraj vsak dan vidi, včasih pa nekoga vidi recimo 2. v življenju, pa mu sama spleza v naročje in se 100 na uro pogovarja z njim. user posted image  

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.6.2011 12:44:13   
jakipaki83
Pri nas je podobno. Star je skoraj 2 in če nekoga ne pozna skoraj gotovo ne bo povedal nič, doma ga imamo pa polna ušesa. Mogoče ja in ne še odgovori, ostalo pa bolj slabo. Tale sramežljivost traja pri nas šele kak mesec, ampak se ne sekiram preveč.  V vrtcu je baje tudi čisto zgovoren in živahen, pred tujci pa ne. Bo že. No, če gremo pa npr. v trgovino pa kljub temu, da je obkrožen s tujci naklada in naklada. Samo na direktna vprašanja tujcev pa ne odgovarja, samo smehlja se. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.6.2011 12:56:54   
Goldy
moja je ista...ko smo sami oz. v krogu tistih ki jih vsako dnevno videva je prava raglja...če pa so poleg neznani ljudje je pa ko bubica ....v vrtcu je user posted image ,doma pauser posted image

Kot bi opisovala našo.user posted image Se pa spreminja, kot njeno razpoloženje. No, naša še v vrtcu ne govori veliko, doma je pa ustavit ne moreš...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu jakipaki83)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?