|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   So to res norice?
14.11.2010 23:10:58   
Muca83
Naša Lana je stara 14,5 mesecev in je dobila po trebuhu ene izpuščaje. Dežurni zdravnik jo je malo čudno gledal, potem pa rekel, da so najbrž norice, ni pa prepričan. Jaz pa kar ne morem verjeti, da so to norice, ker berem po internetu in nima naša punca nobenih drugih simptomov, deluje popolnoma zdrava, nima vročine, je ful živahna, ješča, samo te izpuščaje ima. Pa tudi količina izpuščajev se ni povečala, niti nimajo še vodnih mehurčkov. Pa samo po trupu so.

Dodajam še fotko in prosim za mnenja in izkušnje.

user posted image

< Sporočilo je popravil Muca83 -- 14.11.2010 23:11:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: So to res norice?
14.11.2010 23:18:33   
ledenaa
Meni se to ne zdijo kot norice.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2010 23:30:41   
PBJ
Tudi jaz mislim, da niso. Mehurčkov ni videti.... Pa pikice so skorajda premajhne za norice.

Nekateri imajo norice tudi brez vročine.

< Sporočilo je popravil PBJ -- 14.11.2010 23:32:09 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2010 23:41:38   
Muca83
Čudno mi je tudi, da ima te mini pikice in ene 20 tistih velikih, ki izgledajo kot bi jo pičil komar (na sliki so vidni dve).

Jo bom jutri še do njene P peljala, da se prepričamo.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2010 23:43:03   
eva1
Zaradi par pikic na trebuhu brez drugih znakov si peljala otroka k dežurnemu???
Sicer pa ne niti najmanj ne izgledajo kot norice-pa četudi bi bile zaradi njih pa res ne rabiš hodt k zdravnik!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2010 23:44:04   
eva1
Sicer pa če so norice, v parih urah, najkasneje v dnevu boš videla pri čem ste!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2010 0:12:17   
ledenaa
Madona a ne veš da se otroka pelje k zdr. če ima norice?To pa zato,da zdr. potrdi in zapiše v karton

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2010 7:47:16   
Muca83
Saj, vem, da se najbrž neumno sliši, da sem jo peljala k dežurnemu. Tudi sama nisem imela tega namena, potem so pa tle okrog mene tako paniko zagnali, da so me uspeli čisto prestrašit user posted image  

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2010 7:57:42   
ksenjak
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Saj, vem, da se najbrž neumno sliši, da sem jo peljala k dežurnemu. Tudi sama nisem imela tega namena, potem so pa tle okrog mene tako paniko zagnali, da so me uspeli čisto prestrašit user posted image  

V bistvu je dovolj, da pokličeš k P in poveš, da ima norice, razen če seveda nisi prepričan. Vsekakor pa otroka ne rabiš k dežurnemu peljat zaradi takšnih izpuščajev, še manj pa zaradi noric.
lp

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2010 7:58:40   
ksenjak
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

V bistvu je dovolj, da pokličeš k P in poveš, da ima norice, razen če seveda nisi prepričan. Vsekakor pa otroka ne rabiš k dežurnemu peljat zaradi takšnih izpuščajev, še manj pa zaradi noric.
lp

Sem hotela citirati en post višje - ledenaa.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2010 8:13:35   
bučkabb
če ima otrok norice je prepričljivo da ga ne voziš nikamor, če pa nisi prepričan ali so ali ne pa je najboljše pred obiskom zdravnika obvestit le-te da sumiš na norice in da ga boš pripeljala, da ti dajo napotke kam ga pripeljat, ker bi ga morali izulirati in sprejeti samostojno ne pa v ambulanti, kjer je v čakalnici gora bolnikov in potencialnih kandidatov da se okužijo.

ledena najman priporočljivo je da z noricami letiš v dežurno ambolanto!!!

naša mala jih je imela lani in ker nisem bila 100 % sem klicala najino zdrav. če se lahko pridema pokazati in sva seveda šle, sam so naju sprejeli v izulirani čakalnici in ambulanti.

to kar kažeš ti nič ne kaže na norice, pri nas so se sicer začele tudi na trebuhu, ampak jih je v dveh dneh imela po celem telesu, tiste na trebuhu pa so bile v tem času že vodeni mehurji, tak da prvi dan sem bla tud jaz v dvomih pol drugi dan ko sem jo peljala k zdravniku sem pa že vedela da je to to.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.11.2010 8:39:31   
ledenaa
Oh moja bučka kje pa piše da sem napisala da greš k dežurnemu?

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2010 9:49:55   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Madona a ne veš da se otroka pelje k zdr. če ima norice?To pa zato,da zdr. potrdi in zapiše v karton

Ja pa ja pokličeš in to je to..jst še to nisem, sem povedala k smo bili naslednjič pri zdravniku!

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.11.2010 11:28:57   
Muca83
In kako potem dobiš bolniško, če ne greš nič k zdravniku niti ga ne obvestiš user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.11.2010 16:34:47   
jakaracman

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Ja pa ja pokličeš in to je to..jst še to nisem, sem povedala k smo bili naslednjič pri zdravniku!

Jaz otroka nisem peljala, sva se vse zmenila po telefonu, tudi bolniško sem dobila.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.11.2010 16:36:24   
jakaracman
in ja po moje to niso norice.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.11.2010 22:33:48   
eva1

In kako potem dobiš bolniško, če ne greš nič k zdravniku niti ga ne obvestiš user posted image

Aja moja sva sta jih lih imela ko sem bila no koncu nosečnosti, tako da sem bila itak doma in nisem imela problemov z bolniško! Drugače pa valda ponavadi pokličem če ni kaj takega da bi jih vozila dol in potem samo po bolniški list pridem!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.11.2010 21:57:17   
naja78
¸tole ziher niso noice,meni tole sliči na alergijo.približno tako je bilo pri nas po antibiotiku.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?