Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 19.9.2008 23:47:22
|
|
|
|
Mijavček
|
Prvič slišim.... pa sem skor diplomirala iz nosečnosti, ke sem celo nosečnost na bolniški in za računalnikom Meni so bili parfumi škodljivi edino prve 4 mesece, ko mi je vse smrdelo in sem bruhala za vsako malenkost (smo morali zamenjat tudi prašek za perilo, milo, šampon....) da bi se šla parfumat mi še na misel ni prišlo
|
|
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 0:38:08
|
|
|
|
sirenetta
|
Za parfume ne vem, prebrala pa sem, da so nekatera eterična olja v nosečnosti lahko nevarna, saj lahko sprožijo v nosečnosti zelo nezaželeno krčenje maternice (npr. eterično olje sivke), nekatera pa ogrožajo normalen razvoj ploda. Eterična olja so pa prisotna tudi v nekatrih kremah za telo, masažnih oljih,...
|
|
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 9:19:55
|
|
|
|
Jelcy
|
Meni je vse to smesno....tudi jaz sem bila prvic noseca in me je vse zanimalo, ampak take....ce parfum skodi? ali pa ce lahko jem grozdje? in podobne... ne, ne skodi, tako kot ne skodi, ce bos obesala perilo!
|
|
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 10:09:01
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: anjica Predvsem naj bi bile pafumirane zadeve škodljive za fantke. Ve kdo kaj več o tem? Ja, za punčke pa ne. Aja one se morejo že v trebuhu navaditi na vonj parfuma . No, kaj vse bi lahko škodilo nosečnici je bolje da sploh nisi noseč. Čim manj kompliciraj in se ne obremenjuj z takimi stvarmi. Raje uživaj v in se razvajaj. Srečno
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 10:25:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: anjica Predvsem naj bi bile pafumirane zadeve škodljive za fantke. Ve kdo kaj več o tem? Ja, za punčke pa ne. Aja one se morejo že v trebuhu navaditi na vonj parfuma . Itak .
|
|
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 10:53:44
|
|
|
|
girly
|
ah daj, parfum pa res ne more škodit. ja, raje uživaj pa se ne sprašuj za vsako malenkost ker sicer se ti bo še zmešalo. pa srečno
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 10:55:24
|
|
|
|
Felicita
|
http://www.zurnal24.si/Je-parfum-kriv-za-neplodnost/zstil/vasotrok/casnosecnosti/66782 kako že gre? če bi hotle izločit vsa tveganja bi nosečnost preživele v sterilni sobi in bi živele samo od vode...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 13:03:47
|
|
|
|
Naja30
|
Zame so nevarni, ja. Ker lahko zarad kakšnega vonja bruham.
|
|
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 13:06:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
Seveda SO nevarni... meni se je v nosečnosti zelo spremenil okus za parfume in so mi dišali samo ta dragi, nad 100€/steklenička... a to NI nevarno za družinski budžet al' kaj?
|
|
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 13:09:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Zame so nevarni, ja. Ker lahko zarad kakšnega vonja bruham. To lahko vcasih tudi brez nosecnosti .
|
|
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 13:18:49
|
|
|
|
Najki
|
nekje sem slisala od zdravnika, da so lahko kreme proti strijam nevarne plodu, ce niso specificno za nosecnice.
|
|
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 14:09:56
|
|
|
|
amor real
|
Zame so zelo nevarni, ker so mi tako všeč, ko grem mimo parfumerije pač ne morem mimo brez, da kakega kupim in tako zelooo trpi naš družinski proračun. To je bilo malo za šalo, malo zares. Osebno pa mislim, da to ne more biti res, da bi škodovali toliko!
|
|
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 14:13:03
|
|
|
|
dory
|
a samo za fantke? pa dejte no nehat s temi absurdnimi... parfumi so nasplošno znano za zmerno uporabo zaradi substanc,ki jih nekateri vsebujejo...vsaka pač uporablja tistega,ki ji je všeč...da bi to vplivalo na plod...to je isto vprašanje kot, a se loh v nosečnosti barvam lase?! ja če boš tiste na glavi je ok, če jih boš pa kje drugje pa ne vem če je glih ok v nosečnosti?!
|
|
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 14:40:12
|
|
|
|
Angellina
|
Ja, to je čist res, pa tut mehčalca ne več uporabljat, pa nobenih šamponov ne in gelov za tuširanje. Vsedi se v bano in se drgni z žajblom, vendar pazi, ne potrebuhu!!!! Za trebuh uporabi šop kamilic in mož pa naj ti zliva na glavo prekuhano vodo. Vendar to, samo v primeru če je fantek. če je punčka, naj te poliva z Oazo.
|
|
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 14:44:20
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 14:49:07
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki nekje sem slisala od zdravnika, da so lahko kreme proti strijam nevarne plodu, ce niso specificno za nosecnice. Ja itak, pa tudi če ne nosiš specfično oblačil za nosečnice je zelo nevarno za plod.
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 15:42:16
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 15:43:22
|
|
|
|
rija
|
uau....kakšen dober vzorec
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 16:32:44
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija uau....kakšen dober vzorec
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 16:44:24
|
|
|
|
kofetek2010
|
matr ste ne poučene kaj vse škodi v nosečnosti (zraven marelic, žvečilnih, barvanja las,...) škodi tudi prafumiranje... če si ga naliješ v bano in se notr namakaš
|
|
|
|
RE: So parfumi res nevarni za nosečnice? 20.9.2008 22:56:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Ja, to je čist res, pa tut mehčalca ne več uporabljat, pa nobenih šamponov ne in gelov za tuširanje. Vsedi se v bano in se drgni z žajblom, vendar pazi, ne potrebuhu!!!! Za trebuh uporabi šop kamilic in mož pa naj ti zliva na glavo prekuhano vodo. Vendar to, samo v primeru če je fantek. če je punčka, naj te poliva z Oazo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Starostna razlikaninolaKoliko let je primerna starostna razlika med dvema otrokomaEno leto (
10%)
Dve leti (
41%)
Tri leta (
38%)
Več (
12%)
Število vseh glasov: 112Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!