|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   So lahko kakšne neg. reakcije na riževo kašico?
24.2.2006 14:30:15   
kati*
... kot sem že v naslovu napisala! Ali so lahko kakšne reakcije po Mlečni riževi kašici? In ali ste probale potem s kako drugo kašico?

lp, K
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: So lahko kakšne neg. reakcije na riževo k...
24.2.2006 14:54:28   
Anonimen
no,jaz lahko samo povem da je moj tamali bruhal po kupljenih kašicah,zato sem mu tudi začela sama kuhat,tako tudi drugim priporočam,sicer pa za ta male ni ne vem treba koliko časa kuhat.
Riž se skuha v cca 5-10 minut,korenček tudi 10 min itd.
ko so pa že večji oz. ko kuhaš riž ali krompir za družino,samo manj soliš in evo imaš kosilo tudi za ta malega.In ti ni treba posebej kuhat in se mantrat.

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2006 14:57:24   
nana 27
Kati, naj jih ne bi bilo, ampak...jaz sem mu prejšnji teden tri dni zjutraj dala po nekaj žličk kašice od milupe in je dobil pikice za vratom. Ne vem, ali je od rižka, ali od vročine, ker mu je bilo tudi vroče v stanovanju. Za dva tedna sem prekinila hranjenje. Takrat bom spet poskusila, da vidim, ali mu kašica res ne ustreza.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2006 15:00:14   
nana 27
Pettyy, kateri riž pa skuhaš in kako pripraviš? Spasiraš? Ga kuhaš v vodi, ali mleku? Še kaj dodaš? Ja, vem. Preveč sprašujem. Tudi sama bi raje čim bolj zdravo hrano za svojega malčka in me je reakcija na kašico kar malo prestrašila.   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2006 22:23:45   
Katrin
Nas je pa po kupljeni riževi kašici zvijalo in šraufalo...

lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?