Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: So lahko kakšne neg. reakcije na riževo k... 24.2.2006 14:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
no,jaz lahko samo povem da je moj tamali bruhal po kupljenih kašicah,zato sem mu tudi začela sama kuhat,tako tudi drugim priporočam,sicer pa za ta male ni ne vem treba koliko časa kuhat. Riž se skuha v cca 5-10 minut,korenček tudi 10 min itd. ko so pa že večji oz. ko kuhaš riž ali krompir za družino,samo manj soliš in evo imaš kosilo tudi za ta malega.In ti ni treba posebej kuhat in se mantrat.
|
|
|
|
RE: So lahko kakšne neg. reakcije na riževo k... 24.2.2006 14:57:24
|
|
|
|
nana 27
|
Kati, naj jih ne bi bilo, ampak...jaz sem mu prejšnji teden tri dni zjutraj dala po nekaj žličk kašice od milupe in je dobil pikice za vratom. Ne vem, ali je od rižka, ali od vročine, ker mu je bilo tudi vroče v stanovanju. Za dva tedna sem prekinila hranjenje. Takrat bom spet poskusila, da vidim, ali mu kašica res ne ustreza.
|
|
|
|
RE: So lahko kakšne neg. reakcije na riževo k... 24.2.2006 15:00:14
|
|
|
|
nana 27
|
Pettyy, kateri riž pa skuhaš in kako pripraviš? Spasiraš? Ga kuhaš v vodi, ali mleku? Še kaj dodaš? Ja, vem. Preveč sprašujem. Tudi sama bi raje čim bolj zdravo hrano za svojega malčka in me je reakcija na kašico kar malo prestrašila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?