Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Snemanje na video kaseto 27.10.2004 13:51:19
|
|
|
|
kimi
|
seveda glavno je da je zdrav/a pa sporoči kaj bo ko izveš;)
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 27.10.2004 15:23:35
|
|
|
|
mika
|
res je ful fajn ko gledaš :duda: na videokaseti. jaz imama posnet uz v 20 tednu in je tako lepo zazehal, da nisem mogla verjeti. sem v 33 tednu pa še ne vem spola. res je glavno da je zdrav otrok. ampak jaz bi vseeno že končno rada nabavla nekaj roza ali modrega. lp mika :sloncek:
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 27.10.2004 19:11:36
|
|
|
|
snezka
|
Ojla srečke, mene pa zanima koliko stane tako snemanje, pa tud kolk časa traja? Lp, Snežka :)
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 27.10.2004 21:46:52
|
|
|
|
barby*
|
:sloncek::sloncek::sloncek:Super cekrcek! Mi gremo pa jutri in ze komaaaaaaaaaj cakamo!!!! Mogoce bo nas/a manj sramezljiv/a... pozdravcek in pridno bozajte busije! barby:metulj: in :duda:18t 3/7
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 27.10.2004 22:07:23
|
|
|
|
cekrček
|
Snežka to stane 5.700 traja pa nekje 20min, ampak je fajn, men je bilo zlo všeč. Lepo se imej, Cekrček:sloncek:
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 28.10.2004 10:31:35
|
|
|
|
BONI*
|
Meni je ful žal, ker nisem šla svojega :duda: posnet na kaseto. Sedaj pa se mi zdi že malo pozno, ker sem že v 34 tednu. Pri naslednji nosečnosti pa bom to sigurno naredila. Lp, Boni
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 28.10.2004 13:41:59
|
|
|
|
sebtan
|
Prav zanimivo, mi pa se snemamo že od drugega ultrazvoka dalje, to je od 10 tedna dalje, ma itak na začetku je bla sam neka kepa..:))) :bravo::morje:v glavnem v Izoli imajo tako, vsakič ko dela ultrazvok, da notri kaseto in posnema.Tako da imaš celoten razvoj.cena pa je tudi okoli 6.000 sitov lep dan
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?