Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Snemanje na video kaseto 22.10.2004 11:18:20
|
|
|
|
eva1
|
Oj! Ja številka je 015613350, naslov pa -Stare črnuče 3(za gostilno Rogovilec)! Mislim, da se piše G dr. Mihelič, ampak nisem čisto sigurna! Cena naj bi bila 5700sit, UZ pa traja nekje 15min, pa tudi do pol ure, odvisno kako je pikica obrnjeja! Lp, pa uživaj! Kdaj pa greš tja? Jaz se tut moram čimprej naročit, da ne bo prepozno! Eva 19t in :duda:
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 22.10.2004 12:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer ti vsaj v Kranju ultrazvok posnamejo na kaseto ob rednem pregledu čisto zastonj, samo kaseto moraš prinesti s seboj.
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 22.10.2004 12:46:18
|
|
|
|
cekrček
|
Eva hvala za tvoj odgovor, zdajle bom poklicala pa ti povem kdaj sem naročena, ok. :sloncek:Lep pozdravček
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 22.10.2004 12:56:14
|
|
|
|
cekrček
|
Eva Jaz sem se že naročila v sredo (čez en teden), s seboj moraš imeti video kaseto in materinsko knjižico.Ti se kar čimprej naroči , ker potem ko je pikica že večja se baje ne vidi tako zelo dobro,ker ne pride v celoti na ekran.Tako mi je ona nekaj razlagala.Jaz sem zdaj noseča 17t, tako da je rekla da je to čist ok. Hvala ti še enkrat za tel. št. in naslov. Lepo se imej :sloncek:
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 22.10.2004 14:08:07
|
|
|
|
maja24-2
|
Ojla punce Jaz imam znJo zelo SLABE IZKUŠNJE, joj kaj vse mi he natvezila, da je premajhna, oz. da so se zmotili o datumu... potem je začela kr nekej o postelci... Nato sem šla k svoji G in ji povedala kaj vse je rekla, dala me je naprej na preiskave in bilo ji vse O.K, amo veliko skrbi nam je povzročila. No sedaj smo stari že 1 mesec in vse je super, no še to o velikosti rodila se je v 37t in je bila velika 50 cm in je tehtala 3080g LEP POZDRAV in prijetno nosečnot MAJA&LARA
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 22.10.2004 14:59:21
|
|
|
|
eva1
|
No ja,druge punce jo pa ful hvalijo, pa moja kolegica je bla tut ful navdušena! Zelo veliko žensk jo je ful prehvalijo-mogoče pa je imela pri tebi slab dan:zmeden2: Kakorkoli že, jaz grem k njej, naročila pa me je za v ponedeljek, tako da bom poročala, kako je bilo! Lp, Eva 19t in :duda:
|
|
|
|
Snemanje na video kaseto 22.10.2004 17:30:59
|
|
|
|
kimi
|
kaj vse sem zamudila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?