eva1
|
Ojla! No če bi jaz imela kaj besede pri:duda: bi vrjetno že kakšno imela-sama sem si želela otroka že zelo zgodaj, tam pri 19-20 letih! Pa je moj rekel, da bova še malo počakala, potlej pa kar ni šlo(operacije, HSG, spontani splav), uglavnem ni takoj ratalo! Otrok je bil načrtovan, moji pa so itak že dolgo vedeli, kako si želim otroka, prav tako so vedeli v službi, zato ni bilo večjih presenečenj! Zaposlena sem za nedoločen čas, že skoraj 3 leta, služba, kot sem si jo vedno želela, trenutno pa sem na bolniški-rizična nosečnost(izcedki, pa krvavitev, kup problemov, tako da se moram sedaj ful čuvati)! Drugače pa se dobro počutim, sam lulat pa še vedno hodim 300 krat na dan, slabosti pa hvala bogu minevajo! Trebuščk, pa že počasi raste, naslednji teden mam pregled, komaj že čakam UZ, da spet vidim našo :duda:, baje bo fantek-G je na NS takoj rekla-ja tale pa ima malo več med nogami:), tako da se že prav veselim da ga vidim, pa četudi bo pupika, ni važno, sam da bo vse ok! Kako si pa kaj ti? Kako so počutiš? Od kod pa si, če ni skrivnost? Lep pozdrav, pa se beremo še kaj! Eva 15t in :duda:
|