Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Smučišče takoj na mejo na Ljubelju 19.2.2007 11:07:09
|
|
|
|
tt79
|
Zelenica, sam a to sploh še deluje?!?
|
|
|
|
RE: Smučišče takoj na mejo na Ljubelju 19.2.2007 12:21:05
|
|
|
|
fionaP
|
Zelenica, ja deluje. Ja, ko prideš do Ljubelja, ne greš čez mejo, ampak že tik prej zaviješ na levo.
|
|
|
|
RE: Smučišče takoj na mejo na Ljubelju 19.2.2007 12:28:55
|
|
|
|
fionaP
|
Čak, Splišni, a ti misliš ZA mejo na Ljubelju? Ker na Zelenici za tamale ni traka... Verjetno misliš Bodental. Za mejo se še kar nekaj časa pelješ - najprej se spuščaš, potem pa se cesta počasi spet dviga. Ko prideš do kot enega delno odprtega tunela ( ob strani so stebri), si že blizu. Potem pride še par serpentin in na vrhu prelaza imaš kažipot na levo za Bodental. Po tej poti se pelješ par km, ne moreš zgrešit. Je pa res super za otroke, so mali krožnički zastonj, veliki in sidra so za plačat. Proga je fajn pripravljena, ni gužve, ni hitrih smučarjev, dovolj prostora za učit. Res, meni je super in varno za tamale. Cena je pa tudi za nas z Gorenjske taprava
|
|
|
|
RE: Smučišče takoj na mejo na Ljubelju 19.2.2007 15:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, fionaP, to bo to. Ja, na avstrijski strani sem mislila. Ampak potem pa res ni tako zelo blizu, kot so rekli. Hvala za informacije, najbrž bomo res šli pogledat. Najlepša hvala tudi ostalim.
|
|
|
|
RE: Smučišče takoj na mejo na Ljubelju 19.2.2007 19:30:51
|
|
|
|
Mojca20
|
Fino, to bo pa še nam prav prišlo !
|
|
|
|
RE: Smučišče takoj na mejo na Ljubelju 21.2.2007 23:51:11
|
|
|
|
žiža
|
Ja je blizu. Še pred Borovljami greš levo potem si pa 1,2,3 tam. So se iz Tržiča otroci vsak dan tja na tečaj vozili.
|
|
|
|
RE: Smučišče takoj na mejo na Ljubelju 23.2.2007 10:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žiža Ja je blizu. Še pred Borovljami greš levo potem si pa 1,2,3 tam. So se iz Tržiča otroci vsak dan tja na tečaj vozili. Aja? A potem je res tako blizu? No, zaenkrat še nismo uspeli iti. Nam je potuha tale Krvavec pred nosom. Gremo samo za kakšno urico ali dve, samo da se tamau malo smuča. Čeprav bomo enkrat pa zagotovo šli pogledat. Moti me edino to, da je menda smučišče ves dan v senci.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?