|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Smrdljivci
25.7.2008 11:29:50   
Mandek
Joj, ne morem si kaj, da ne bi dala takšnega naslova, ampak nič drugega mi ne pade na pamet.
Kot že mnogokrat rečeno, delam s strankami. In včeraj...Včeraj sem imela tri kretene, ki so tako zaudarjali, da nisem mogla stati zraven. In kot zakleto so vsi trije potrebovali mojo bližino in informacije. Šla sem do pisarne zadaj in prosila, če gre lahko nekdo namesto mene, ker sem skoraj bruhala.
Nihče nikoli ne sprašuje toliko kot so oni (prišli so ob različnih urah, ne skupaj:))in že dolgo ni nihče tako zaudarjal.
Bila sem besna na smrt, najraje bi jih tisti trenutek tam dvakrat oklofutala zaradi nespoštljivosti do okolice. Takšnega smradu si niti predstavljate ne, prisežem. In jaz v 7.mesecu...Bljak, fuj in bljak še enkrat.

Kaj je z ljudmi, da se ne umivajo? Jim je res vseeno al sploh ne porajtajo???Za voljo okolice, če jim že zase ni mar...

_____________________________

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Smrdljivci
25.7.2008 11:31:40   
Volga
O ja, so, svsepovsod. Sem bila včeraj v kavarni, fensi šmesi, na novo prenovljena, stregla mlada punči, z ene 25 kilami preveč. zaudarjala ko pujda, da pa res nibilo za dihat zraven. user posted image  Ampak, pa res no, kaj ne vohajo sami sebe?

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Smrdljivci
25.7.2008 11:38:03   
Freycha
mene pa razpizdi, ko mi na vse zgodaj zjutraj pride s čisto svežim smradom iz ust po čebuli user posted image user posted image  ali pa kakšni starejši po urinuuser posted image  Sej slednji se mi malo smilijo, ker je to zelo tečno, pa vseeno..... meni gre na bruhanjeuser posted image  Da o švicu ne govorim. No, hvala bogu pa ne delam ravno s takimi ljudmi, ki se umivajo enkrat na mesec, pa da ne bi imeli denarja za čistočo, da vsaj na švic malokrat "naletim"......

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Smrdljivci
25.7.2008 11:39:06   
Angellina
Jaz sem imela enkrat eno stranko, ki je sitnarila ko nora, zraven pa prdela kot star čičo. Pa vsa fensi šmensi bdw. Potem me je pa še 2x vprašala kaj imam to za en vonj v prostoru, da je tak neprijeten. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Smrdljivci
25.7.2008 11:41:02   
naja17
Jaz tud tega ne zastopimuser posted image  Ko sem še delala v casinoju... Jaooo kaki smrdljivci so bli tam... Enkrat me je šef nakuril, ko je videl, da špricam za folkom, v smislu, če ne morem to mal bolj neopazno delatuser posted image Ja user posted image , sej oni tud opazno smrdijouser posted image  Pa enkrat je bla ena cela familija. mat+fotr+2 smrklji, ampak ata ga je gladko spustil in to na glasuser posted image  Sem mislila, da mu bom tam čez vrgla user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Kaj bo šele z mano, ko bom enkrat user posted image user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Smrdljivci
25.7.2008 11:41:34   
Freycha
sem si šla pa včeraj eno uro kupiti, pa pridem v štacuno, pa ženska ravno nekaj melje, pa ji rečem, naj kar v miru poje do konca... si ogledujem ure, potem pa pride do mene in mi nekaj reče.... uuuuu kako je zadišalo iz njenih ust po hrani. Pa ni smrdelo, nekaj dobrega je moglo biti user posted image user posted image  sem kar lačna ratala user posted image user posted image


(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Smrdljivci
25.7.2008 11:48:38   
sunny24
Ja, nekateri res nevejo, kaj je tuš in deodorant.

Poznam pa enega fanta, ki ima pa resnično močen telesni vonj. On se stušira, uporabi deodorant, obleče svežo majco in v roku pol ure bo smrdel ko user posted image . Pa nima kaj nardit.


(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Smrdljivci
25.7.2008 11:49:27   
Katey
O ja poznam take situacije, želodec se ti obrne in najrajš bi takemu človeku direkt povedal pa žal ne moreš. Groza res.user posted image user posted image

Prejšnji teden, se je pri nas v firmi oglasil starejši gospod, vonj okrog njega je bil neznosen, nisem več vedela kam naj se umaknem, odpirala sem okna, hodila na tri metre okrog njega, ko pa je odšel si oddahnem in prezračim po firmi, nakar vstopi druga stranka, mene je skoraj kap, ko sem videla njegov pogled in obraz kako ga je zvilo od smradu, mene pa je pogledal kot da sem jaz ta ki smrdimuser posted image , katastrofa, nekako mu pojasnim celotno zgodbo, ampak mene je bilo še veno sram do konca.

Ne razumem ljudi, ki v današnjem času pri toliko vode in različnih mil in deodorantov ne morejo poskrbeti za osebno higieno.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Smrdljivci
25.7.2008 11:55:16   
ursa30
tudi jaz poznam dosti takih primerov. 
spomnim se ene prodajalke, ki na srečo več ne dela tam.  v trgovini, kjer kupujem hrano, sem samo stopila skozi vrata, pa sem jo zavohala, še preden sem jo sploh videla  user posted image

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Smrdljivci
25.7.2008 12:13:53   
kristinaj
nimaš deodoranta v torbici da bi z njim malo naokoli pošpricala....user posted image

tudi mi imamo enga sodelavca ki smrdi,,, sedaj je malo bolje, če ne je pa grozno in tisti smrad ki se ti v nosnice vsede in ostaja na hodniku......ojojojojojooojo

je res škoda vode in žajfe 1x na dan, da o elektriki ki vodo ogreva ne govorimo.......

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Smrdljivci
25.7.2008 12:42:42   
Nika v službi
To pa tudi mene blazno zmoti. Jaz sem nekaj dni nazaj v Intersparu nekaj brskala po spodnjih policah in sem pač čepela, da sem lažje dosegla. In pride zraven mene en tipček v natikačih, noge so mu pa tako božjastno smrdele, da se mi je skoraj dvignilo (pa nisem nosečauser posted image ). Sem se hitro pobrala stran.

Smo pa tudi mi včasih imeli eno sodelavko, ki je dan za dnem, poleti, pozimi, zaudarjala po švicu. Matr, ti je šlo res kar na kozlanje. Ko je prišla v mojo pisarno, je ostal vonj in jaz sem potem vedno takoj luftala prostor, pa špricala in ne vem kaj še, da se je čim prej razkadilo. Ker potem res tako bedno izgleda, da kao ti oddajaš tak vonj.

Ja, ne razumem, kako se ne zavohajo. Jaz sebe takoj in tega vonja res ne trpim.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Smrdljivci
25.7.2008 15:25:34   
bodoča
Res je neprijetno, če moraš vohati koga, ki zaudarja.

Samo nekateri si pač ne moremo pomagati, jaz naprimer, če sem malo bolj živčna se začnem potit in ta pot (švic) smrdi veliko bolj nagravžno, kot pa če bi uno uro  telovadla.

Saj je meni sami zelo neprijetno, če se mi to zgodi, ker ponavadi je to v taki situaciji, ko nisem doma in se en morem it stuširat, če pa se z deodorantom ali parfumom čez špricnem je pa še slabš.

jaz poskušam to odpravit tako, da se čim bolj umirim in se prepričujem, da nima bit zakaj živčna in pol posledično tud "živčnega"  švica in vonja ni več.


_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Smrdljivci
25.7.2008 15:42:17   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ali pa kakšni starejši po urinuuser posted image  Sej slednji se mi malo smilijo, ker je to zelo tečno, pa vseeno.....


JOOOOOJ, to mene taaaak moti! user posted image Se zavedam, da je situacija verjetno totalno neprijetna, ampak HALO? Večkratno umivanje in menjavanje vložkov/plenic za to zadevo, pa je stvar rešena. user posted image Ne, tega pa ne morem razumet. Ali pa pač, da enostavno ne hodijo kam daleč od doma. user posted image




_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Smrdljivci
25.7.2008 19:19:17   
ZARA
Ojej, čistunska debata. user posted image

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Smrdljivci
25.7.2008 19:33:08   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ali pa kakšni starejši po urinuuser posted image  

Meni pa stari ljudje na splošno smrdijo. Joj, kako grozno se tole sliši, ampak res imajo en tak neprijeten vonj, jih je Matilda že pošlatala. Od vsega najbolj mi pa smrdi vonj po mošusu, bolj kot vsak švic, drek, zadah... Bljak user posted image



_____________________________


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Smrdljivci
25.7.2008 20:10:32   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ali pa kakšni starejši po urinuuser posted image  

Meni pa stari ljudje na splošno smrdijo. Joj, kako grozno se tole sliši, ampak res imajo en tak neprijeten vonj, jih je Matilda že pošlatala. Od vsega najbolj mi pa smrdi vonj po mošusu, bolj kot vsak švic, drek, zadah... Bljak user posted image




Jaz pa menim, da ste s tem slednjim že malo zašle iz bistva teme. In ja, tudi ve boste nekoč stare in vam bo mogoče uhajal urin in boste smrdele. a mislite, da ko se boste že s težavo premikale, da vam bo še za 20 X na dan za lazit v tuš kabino al pa v bano? Kako ste lahko tako nesramne?

Pa še nekaj bom vprašala. A vse delate v pisarnah, da cele dneve samo dišite? Saj ne rečem higiena mora biti, ampak mogoče pa katera od strank, ki ji smrdijo noge in se poti, dela na delovnem mestu kjer se fizično dela in se vmes ko gre v trgovino po sendvič, nima kje umiti. A ste kdaj pomislile na to? Jaz imam tako delo, če grem na teren, da sama sebi smrdim, a naj zato ves dan ostanem brez malice, da ne bom komu kje pokvarila dneva?


(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Smrdljivci
25.7.2008 20:14:17   
ursa30
obstaja razlika med "svežim" in "postanim" švicom.
meni je popolnoma razumljivo, da čez dan človek zašvica, če dela.
ni mi pa jasno, da prisrmrdi v pisarno ob 8 zjutraj user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?