Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Smrad po prešvicanih tacah 18.9.2006 14:57:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas zadnja dva dni v dnevni sobi, v kotu kavča, tako smrdi po prešvicanih tacah, da je joj. Pa se plazim po vseh štirih in voham vse živo, pa nikjer nič. Od blizu nikjer nič ne smrdi. Ko pa se vležeš v tisti kot ... evo, spet! Smrdi po prešvicanih tacah ali po mokrem psu. Moker pes se res oblčasno valja po kavču, ampak to že 5 let in do zdaj ni nič smrdelo. Tudi deke, po katerih se valja, so sveže, jih redno peremo. Včeraj sem zvečer kavč našpricala z enim osvežilcem tkanin, je ful dišalo po milu, danes zjutraj pa pridem v sobo in že spet!!!! No, a se kateri snaja, kaj bi lahko smrdelo? Noge si redno umivamo.
|
|
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 18.9.2006 15:02:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša včasih kam za kavč skrije tud kakšen kos salame in če ne opazim takoj, ko to začne smrdet... Se tud prešvicane tace lahk skrijejo!
|
|
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 18.9.2006 15:07:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tudi to vem, kako je, če nekaj organskega razpada. Ampak to ni to.
|
|
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 18.9.2006 15:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
A je možno, da se je polulala tja?
|
|
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 18.9.2006 15:11:52
|
|
|
|
jazz
|
Mogoče bo pa čas za nov kavč!
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 18.9.2006 15:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj če lulat po kavču! Ne, če je že kdaj bila kriza, se je na preprogo v kuhinji, ki se opere. Pojma nimam.
|
|
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 18.9.2006 15:13:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jazz, na vsake 3 leta pa tud ne morem kavča menjat.
|
|
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 18.9.2006 15:29:09
|
|
|
|
soncece24
|
Drugega kot da ti je ded kake umazane nogavice pod kak povšter skril se trenutno ne spomnim
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 18.9.2006 17:18:17
|
|
|
|
Slončica
|
Še psu poglej tace, mogoče ima kakšno vnetje med blazinicami, to zna tud obupno smrdet..
|
|
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 18.9.2006 17:21:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, slončica, bom pogledala, čeprav bi najbrž šepala, psica, mislim. Kaj pa tiste ritne žleze, o tem sem že malo špremišljevala? Te se tudi rade zamašijo, bogve kakšen vonj ima pa to? No, saj ne da bime prav neznansko zanimalo. Upam, da to ni to. Trenutno je nima tu, da bi jo pregledala in prevohala. Sončece, ne, dedec tokrat začuda nima nič zraven.
|
|
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 18.9.2006 18:34:38
|
|
|
|
copka
|
malo psicki povohaj tacke. Nasim mackam so vcasih smrdele, kot kaksnemu cloveku, predvsem v takem vremenu kot je sedaj,mogoce je bilo pa pogojeno s kaksnim vnetjem , ker vsi vemo, da nasi ljubljencki ne svicajo v noge. me prav zanima, kaj je vzrok.
|
|
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 18.9.2006 18:40:44
|
|
|
|
medika13
|
To se tudi nam dogaja, pa nimamo psa. Še nikoli nisem ugotovila, zakaj se to dogaja. Ampak takrat drgnem po kolenih z krpo in kisom, prezračim in je ok. Pa copate operem ali celo zamenjam za nove, za vsak slučaj. Včasih obiski tudi prinesejo na copate vonj po tacah. Lp!
|
|
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 18.9.2006 19:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče je kje kakšen kos ementalca?
|
|
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 18.9.2006 19:32:44
|
|
|
|
nejcko
|
Tole se bo malo nagravžno bralao, ampak je čisto življenjsko - vsaj za tiste, ki imamo pse. Če ima pes polne analne vrečke, se te zelo rade zagnojijo - to pa psa peče oz. srbi in takrat vozi kočijo (se vozi po riti po domače ) in ja, to zeloooo smrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Če Miša leži na tistem delu, je to lahko od tega. Ponavadi pes, kadar ima vnete analne vrečke, kar cel smrdi - pač po psu oz. prešvicanih tacah. Upam, da boš našla vir teh vonjav. Gud lak.
|
|
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 18.9.2006 20:40:12
|
|
|
|
Anonimen
|
No, nejcko, prav na to sem mislila. Ampak sem jo spet pozabila pogledati, zdaj pa trenutno pri Tiborju spi ... bom šla potem ponjo. Ampak Miša se nič ne driča po riti, pa tudi smrdi ne ne vem kako zelo. Pa saj zdaj se mi zdi, da sploh ne smrdi več, tam na kavču, mislim. Bom šla potem TV gledat, pa bom videla oz. mogoče vohala.
|
|
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 18.9.2006 21:29:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi kar na analne žleze stavila. Smdi kot ... In če se je "sankala" po kavču, bo to zelo težko spravit ven. Zelo intenziven, jedek smrad. Dobesedno ostane v nosu
|
|
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 19.9.2006 22:33:15
|
|
|
|
spacey
|
Tudi nam se na vsake toliko zgodi podobna zgodba. Kar na lepem začne smrdeti po mačjem scanju. Obup! Verjemi Splišni, da je to velik hujše, kot po prešvicanih tacah. Ampak pojma nimam od kje pride ta smrad, v bistvu je to tako: tako kot pride, tako tudi gre. Polne analne vrečke pa smrdijo po postanih ribah, tak obupen smrad, ki ga ne moreš falit.
|
|
RE: Smrad po prešvicanih tacah 20.9.2006 21:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
No, saj pri nas je bilo s tem tudi tako, da je kar naenkrat nehalo smrdeti. Zdaj je čisto v redu. Po mačjem scanju pa velikokrat po hodniku bloka smrdi. Me malo skrbi, da ne bi ljudje mislili, da se to Miša kam polula. Ampak jaz vem, da se niti slučajno ne, pa tudi to drugače smrdi, po moje. Smrdi pa takrat celo stopnišče in to obupno. Ima pa ena punca spodaj mačko in po moje, da jo kdaj spusti po bloku. Kaj pa vem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......