|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Smrad po prešvicanih tacah
18.9.2006 14:57:48   
Anonimen
Pri nas zadnja dva dni v dnevni sobi, v kotu kavča, tako smrdi  po prešvicanih tacah, da je joj. Pa se plazim po vseh štirih in voham vse živo, pa nikjer nič. Od blizu nikjer nič ne smrdi. Ko pa se vležeš v tisti kot ... evo, spet! Smrdi po prešvicanih tacah ali po mokrem psu. Moker pes se res oblčasno valja po kavču, ampak to že 5 let in do zdaj ni nič smrdelo. Tudi deke, po katerih se valja, so sveže, jih redno peremo.
Včeraj sem zvečer kavč našpricala z enim osvežilcem tkanin, je ful dišalo po milu, danes zjutraj pa pridem v sobo in že spet!!!!
No, a se kateri snaja, kaj bi lahko smrdelo? Noge si redno umivamo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Smrad po prešvicanih tacah
18.9.2006 15:02:54   
Anonimen
Naša user posted image  včasih kam za kavč skrije tud kakšen kos salame in če ne opazim takoj, ko to začne smrdet... Se tud prešvicane tace lahk skrijejo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2006 15:07:33   
Anonimen
Ja, tudi to vem, kako je, če nekaj organskega razpada. Ampak to ni to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2006 15:09:54   
Anonimen
A je možno, da se je user posted image  polulala tja?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2006 15:11:52   
jazz
Mogoče bo pa čas za nov kavč!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2006 15:12:28   
Anonimen
Pa kaj če lulat po kavču! Ne, če je že kdaj bila kriza, se je na preprogo v kuhinji, ki se opere. Pojma nimam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2006 15:13:12   
Anonimen
Jazz, na vsake 3 leta pa tud ne morem kavča menjat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2006 15:29:09   
soncece24
Drugega kot da ti je ded kake umazane nogavice pod kak povšter skril se trenutno ne spomnim user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2006 17:18:17   
Slončica
Še psu poglej tace, mogoče ima kakšno vnetje med blazinicami, to zna tud obupno smrdet..

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.9.2006 17:21:32   
Anonimen
Aha, slončica, bom pogledala, čeprav bi najbrž šepala, psica, mislim. Kaj pa tiste ritne žleze, o tem sem že malo špremišljevala? Te se tudi rade zamašijo, bogve kakšen vonj ima pa to? No, saj ne da bime prav neznansko zanimalo.user posted image  Upam, da to ni to. Trenutno je nima  tu, da bi jo pregledala in prevohala.
Sončece, ne, dedec tokrat začuda nima nič zraven.

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.9.2006 18:34:38   
copka
malo psicki povohaj tacke. Nasim mackam so vcasih smrdele, kot kaksnemu cloveku, predvsem v takem vremenu kot je sedaj,mogoce je bilo pa pogojeno s kaksnim vnetjemuser posted image , ker vsi vemo, da nasi ljubljencki ne svicajo v noge.

me prav zanima, kaj je vzrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.9.2006 18:40:44   
medika13
To se tudi nam dogaja, pa nimamo psa. Še nikoli nisem ugotovila, zakaj se to dogaja. Ampak takrat drgnem po kolenih z krpo in kisom, prezračim in je ok. Pa copate operem ali celo zamenjam za nove, za vsak slučaj. Včasih obiski tudi prinesejo na copate vonj po tacah.

Lp!

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.9.2006 19:11:48   
Anonimen
Mogoče je kje kakšen kos ementalca?

(odgovor članu medika13)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.9.2006 19:32:44   
nejcko
Tole se bo malo nagravžno bralao, ampak je čisto življenjsko - vsaj za tiste, ki imamo pse. Če ima pes polne analne vrečke, se te zelo rade zagnojijo - to pa psa peče oz. srbi in takrat vozi kočijo (se vozi po riti po domačeuser posted image ) in ja, to zeloooo smrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Če Miša leži na tistem delu, je to lahko od tega. Ponavadi pes, kadar ima vnete analne vrečke, kar cel smrdi - pač po psu oz. prešvicanih tacah.

Upam, da boš našla vir teh vonjav. Gud lak.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.9.2006 20:40:12   
Anonimen
No, nejcko, prav na to sem mislila. Ampak sem jo spet pozabila pogledati, zdaj pa trenutno pri Tiborju spi ... bom šla potem ponjo. Ampak Miša se nič ne driča po riti, pa tudi smrdi ne ne vem kako zelo. Pa saj zdaj se mi zdi, da sploh ne smrdi več, tam na kavču, mislim. Bom šla potem TV gledat, pa bom videla oz. mogoče vohala.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
18.9.2006 21:29:25   
Anonimen
Jaz bi kar na analne žleze stavila. Smdi kot user posted image ... In če se je "sankala" po kavču, bo to zelo težko spravit ven. Zelo intenziven, jedek smrad. Dobesedno ostane v nosuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
19.9.2006 22:33:15   
spacey
Tudi nam se na vsake toliko zgodi podobna zgodba. Kar na lepem začne smrdeti po mačjem scanju. Obup! user posted image
Verjemi Splišni, da je to velik hujše, kot po prešvicanih tacah.
Ampak pojma nimam od kje pride ta smrad, v bistvu je to tako: tako kot pride, tako tudi gre.

Polne analne vrečke pa smrdijo po postanih ribah, tak obupen smrad, ki ga ne moreš falit.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.9.2006 21:30:24   
tinkatonka
No pri nama je pa enkrat smrdelo po urinu v sobi, pa še to samo zvečer. Sem vse preglancala, previjalno čez in počez umila, pomila po tleh, namazala z voskom, pobrisala prah povsod. In je še vedno smrdelo. No na koncu smo ugotovili,da smrdi žarnica, v prižgani lučki na nočni omarici. Pa smo jo zamenjali in ne smrdi več. Pojma pa še zdaj nimam kaj je bilo fora v tisti žarniciuser posted image .

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.9.2006 21:34:14   
Anonimen
No, saj pri nas je bilo s tem tudi tako, da je kar  naenkrat nehalo smrdeti. Zdaj je čisto v redu.
Po mačjem scanju pa velikokrat po hodniku bloka smrdi. Me malo skrbi, da ne bi ljudje mislili, da se to Miša kam polula. Ampak jaz vem, da se niti slučajno ne, pa tudi to drugače smrdi, po moje. Smrdi pa takrat celo stopnišče in to obupno. Ima pa ena punca spodaj mačko in po moje, da jo kdaj spusti po bloku. Kaj pa vem.

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......