|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Smrčanje v nosečnosti
7.3.2007 8:30:49   
KAURA
Pozdravljene!

Sicer sem že na koncu user posted image in zadnja dva meseca sem opazila oz. mož je opazil, da smrčim. GROZA!!!!!!!user posted image

Zredila se nisem ne vem koliko - 9 kg. Ampak zanima me, če ima še katera podobne težave in ali je to nekaj normalnega ter če bo to minilo.

Groza!

En lep deževen dan!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Smrčanje v nosečnosti
7.3.2007 8:35:03   
katipi
user posted image  Pa kaj potem? Saj on tudi! Bosta pa v dvoje!user posted image

(odgovor članu KAURA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2007 8:38:01   
CUKRČEK
ko sem bla 1. noseča sem smrčala ko medveduser posted image  Jao, ni bilo deca, ki bi tako smrčal. Zdaj, v 2.nos. , še nisem začela smrčat....no ja, vsaj mož me še ni začel suvat med rebra ponočiuser posted image  Bo pa najbrž tudi do tega kmalu prišlo. Naj mož občuti, kako fletno je poslušat smrčača v postelji.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu KAURA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2007 8:39:16   
Dejča
Hahaha, nisi edina - tudi sama sem v prvi nosečnosti proti koncu smrčala, zdaj sem še bolj pri začetku in še nisem začela user posted image , razen ko sem imela zamašen nos. Potem pa je minilo, tako da se ne obremenjuj preveč.

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2007 11:18:11   
ema79
to ni nič kej tazga - moj je bil najbl vesel, ker je lahko končno on mene sekiral zaradi tega. Sem pa tolk smrčala, da sem se zbudila, ker sem sama sebe slišala!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2007 11:29:43   
ŠpelaP
Jaz imam pa malo drugačen problem! Pri nas pa ni problem v mojem smrčanju, temveč v smrčanju mojega user posted image . No, pravzaprav, me iz rahlega spanca, ki ga premorem zdaj v nosečnosti zbudita oba - mož in pikec. user posted image Enkrat smrči en, ko ga utišam, pa začne drugi. Potem pa tako ne spim več kaj dosti, tako da tudi ni možnosti, da bi še jaz smrčala! Če pa že smrčim, za kar ne vem, pa onadva tako ne vesta, ker ob lepo "drva žagata"!  Aja, pikec res smrči le takrat, ko je prehlajen! Mož pa ...

(odgovor članu KAURA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......