Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Smola na občutljivi tkanini 23.6.2007 9:59:00
|
|
|
|
Anonimen
|
škarje???
|
|
|
|
RE: Smola na občutljivi tkanini 23.6.2007 10:04:57
|
|
|
|
blue sky
|
Mislim, da gre dol z bencinom, ampak, če je na občutljivi tkanini, ne vem, če se to sme. Po mojem mnenju je najbolje, če hlače odneseš v čistilnico.
|
|
|
|
RE: Smola na občutljivi tkanini 23.6.2007 10:05:24
|
|
|
|
Anonimen
|
poskusi s tistimi čistili,ki so v takih malih zelenih flaškah-dr.beckmann. mislim,da sem jo kupila v dm-u. med drugimi je tudi čistilo posebaj za čingume,smolo,lepilo,... moje punce sta se enkrat prav dobro nasmolile,sem cunje samo s tem čistilom namazala in je šlo vse stran,pa sem tudi prala samo na 40°C.
|
|
|
|
RE: Smola na občutljivi tkanini 23.6.2007 12:45:25
|
|
|
|
Tejči
|
Baje da gre dol, če daš gor časopisni papir in preko polikaš.
|
|
|
|
RE: Smola na občutljivi tkanini 23.6.2007 13:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Zmešaš olje (jedilno) in detergent (katerikoli - al za posodo al za oblačila) in to vtreš v tkanino, podrgneš, spereš in - voila.... kot novo. 100% deluje. preizkušeno na mojih oblačilih... pa ne samo enkrat.
|
|
|
|
RE: Smola na občutljivi tkanini 24.6.2007 9:13:02
|
|
|
|
arielca
|
matovilcica, HVALA !
|
|
RE: Smola na občutljivi tkanini 3.7.2007 12:59:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Arielca domnevam.. da je šlo dol Sej sem ti rekla
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?