|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Smola na majici
11.10.2008 8:29:46   
Janeja
Sin je na eno bombažno majčko dobil smolo. user posted image
S čim naj odstranim tega user posted image . Sploh ne vem kako naj se je lotim. Pa še rdeče barve je in me je strah, da bom barvo uničila.

Vsak nasvet bo res dobrodošel.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Smola na majici
11.10.2008 9:30:42   
Janeja
Evo, sem nekaj sama našla: http://www.ringaraja.net/forum/m_1814041/mpage_1/key_/tm.htm#1814041

Grem zdaj probat tole z oljem in detergentom. 

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2008 10:11:33   
želva
Jaz jo najprej polikam z časopis papirjem in pol z oljem zdrgnem in v stroj.
Srečno

Vedno več nas je!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2008 23:41:43   
anajmad
Pr meni pali samo čistilnicauser posted image

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2008 23:48:46   
MAŠKA
Baje se da z acetonom

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2008 21:59:55   
Janeja
Poročilo: rdeča majica je uspešno prestala čiščenje. user posted image
O smoli nobene sledi, barve pa nepoškodovane. Tale "recept" z oljem in detergentom si je potrebno zapomnit! user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.