|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Smo negotovi..
1.10.2012 22:54:24   
MEGi20
No moj oz. najin problem je takle... po skoraj enoletnem mojem "tečkanju mojemu dragemu je danes izrazil željo po dojenčkuuser posted image jaz sem itak čist vesela, čeprav mu ne želim pokazati takega veselja, da bi kar skakala do stropa, ker sem v dilemi kako bo.

No situacija je taka... On je zaposlen za določen čas, jaz sem že lep čas brez zaposlitve in jo obupano iščem, ker sem bila letos sprejeta na fax sem se vpisala redno. Delovne dobe od prej imam dobre 4,5let-a in me sedaj zanima, če se katera razume ali pa mi lahko razloži kako bi bilo, če zanosim? Kako bo glede porodniške?Kaj mi pripada kot mamici študentki in kaj mi pripada če sem zaposlena.

Imava že prekrasnega petletnika, a tudi ko sem njega rodila sem prejemala le starševski dodatek (takrat cca. 150€) saj leta 07 nisem imela niti dneva delovne dobe.

Kako pa sedaj?Kaj lahko naredim oz. kaj če me kdo zaposli da bi prejemala normalno porodniško??

Prosim vas za nasvete, da bom lahko tudi jaz skakala do stropa user posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Smo negotovi..
2.10.2012 8:46:36   
nyna84
Če imaš status študenta, potem prejemaš starševsko nadomestilo in primerno visok otroški dodatek (1 dohodek na 4 družinske člane). O višini nadomsetila se pozanimaj na CSD. Če si zaposlena, boš premejala porodniško, ki bo odvisna od višine tvoje plače (90 % plače, če se ne motim? - glej na sosednjo temo).
Ne vem, glede na to, da ti nimaš službe, partner pa je zaposlen za določen čas, bi jaz še malo počakala, razen če ve, da mu bodo pogodbo podaljšali. Da ne boste slučajno ostali brezz vseh dohodkov in z dojenčkom ...
Po drugi strani te pa razumem, če je starejši že 5 let star, da bi rada čim prej še enega.
Srečno!

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

sindarin

Kdo je pri vas doma pobudnik za nakup igrač?

otrok (33%)

mati (41%)

oče (9%)

znanec/prijatelj (2%)

dedek/babica (4%)

drugo (11%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!