digi
|
No, ženske.... Tko je! Z mojim sva že več kot dva tedna na distanci, ker sem preprosto pop.... ter popakala stvari in se odpravila k staršem. Je učitelj in ker so se bližale počitnice se je spet začelo... tako kot vsako leto.... popivanje, nič delat, tv, računalnik gostilna.... Popenila sem in mu povedala češ kaj pa si on misli, kam bova tako prišla?! Kako bova imela :duda:, če pa je totlnoma neodgovoren.... No sedaj pa je skužil, daq je sam ostal oziroma po enem tednu. Sedaj pa me prosi, dela izpite menda na faksu (Ker ob delu študira), pomaga prijateljema pri gradnji, pošilja mi maile, sms: prosim bodi mati mojih otrok, želim si hčerkico, ljuubim te, bla, bla, bla. Mail: slika nosečnice in moje ime zraven.... V glavnem. Vse lepo in prav. Celo na rokjstni dan moje kolegice se je spomnil in ji poslal sms. Ne morem verjet! Samo kako dolgo bo pa to trajalo? Pa še to: ker ti ne zanosiš, se jaz sekiram in potem sem pač takšen!!!! Kriza!!! Kaj pa jaz?! No, saj ni važno. Tip se trudi, samo kaj ko pa bo po enem tednu, mescu vse isto. Saj je že bilo tako, da je prosil in obljubljal in kaj je bilo potem? Tega pa jaz res nisem rekel! Brezveze!!!!! NO, ženske kaj bi ve naredile? Pa odkrito povedano, saj ne vem kaj je z mano. Mi je čist vseeno trenutno zanj. Mogoče zato, ker vem da ga imam trenutno v "oblasti". Mogoče bi bilo drugače, če bi mi obrnil hrbet. Potem bi mi verjetno bio full hudo.... Pa ne vem!!!! Kaj naj? Pa pa
|