|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Smo imeli nesrečo
25.7.2005 20:58:13   
Anonimen
:((danes,ko smo šli iz Ljubljane smo hodili po nov voziček se je v nas zaletel en avto.Pred nami je neka ženska zabremzala so namreč srne tekle prek ceste.Tudi moj je bremzal in ustavil tik pred njo in ko sem že čakala,da se bomo mi zaleteli zgrabila avtosedež z malim in ga držala nazaj je počilo od zadaj.Glih tolko,da smo prišli domov.:love:hvalbogu ni nič jaz sem bila pri zdravniku me je v glavo zrukalo in hrbet:duda:se je pa tako prestrašil,da ne pogleda več avta pa tako rad se je vozil.Še dobro,da od straha ni dobil napada kak se je strašil,da me ni spustil pol ure od sebe.Tista,ki je bila pred nami je pa raje ušla.Saj ni nič kriva ona vendar bi bilo lepo,da bi ustavila in vsaj vprašala,če komu kaj je.**** moram reč.:pujs:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Smo imeli nesrečo
25.7.2005 21:00:25   
zoya_
Dobro, da ste v redu. Ma če ti tkole kdo v rit prleti, imaš potem samo probleme z vratom in hrbtom. Pa nikol ni tko, kot bi mogl bit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Smo imeli nesrečo
25.7.2005 21:09:23   
SILVA
Sam da ste dobr,to je najbolj važno,mogoče je bila pa una pred vami vinjena,pa je zarad tega pobegnila.No to lahko samo ugibamo,vendar kar je naredila je zelo grdo.
Naj vas čuvajo:angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Smo imeli nesrečo
25.7.2005 21:12:38   
viv_
Alika, samo da ni vam nič...

Una spredej ni nič kriva, tudi če bi vi prileteli v njo ne bi bila ona kriva - bi bili vi zaradi premajhne varnostne. Tako to je.

Je pa kriv ta, ki je vam v rit priletel. A je mali prišel k sebi? Božec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Smo imeli nesrečo
25.7.2005 22:03:38   
niki5
Alika, še dobro da je z vami vse vredu! Upma, da tudi s tvojim vratom ni huje...
Upam, da tvoj sinček kmalu pozabi na nesrečo in da se boste lahko spet brez skrbi vozili naokoli :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Smo imeli nesrečo
25.7.2005 22:06:37   
anajmad
Joj Alika,samo da ni hujše.Upam,da je s tamalim vse v redu.Prosneta koza:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:.Ma kakšni so ljudje danes:zmeden:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Smo imeli nesrečo
26.7.2005 7:42:26   
soncece24
Ojoj, alika, grozno. Samo da ni nihče poškodovan. Pločevino se da nadomestit. Bogi malecki, upam da se mu bo zaupanje v avtomobil vrnilo, ga pa čisto razumem. Mi smo enkrat imeli v ovinku nesrečo in me je še 2 leti stisnilo vsakič, ko smo se s kakim avtom srečali v ovinku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Smo imeli nesrečo
26.7.2005 13:25:00   
Pupica
Ojej:(Sem se kuj namojga
:love: spomnila:((Upam da ste ok!!!
Strah pa ostane...:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Enga :angel: da vsa čuva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Smo imeli nesrečo
26.7.2005 15:58:46   
BigWhale
Na leto jih vec kot 300 umre pri nas v nesrecah, pa se pol manj jamra...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Smo imeli nesrečo
28.7.2005 10:37:38   
Anonimen
:zmeden:kaj misliš s tem?Da,če bi kdo umrl potem bi lahko jamrala zdaj pa ne?:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Smo imeli nesrečo
28.7.2005 10:41:47   
CUKRČEK
Nobenemu se karambol ne zdi omembe vreden....seveda dokler ni sam udeležen. ZAto, Big Whale, upam da nisi kmalu na vrsti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Smo imeli nesrečo
28.7.2005 11:38:55   
BigWhale
Alika, ne, nic takega ne mislim. To da ste imeli nesreco je pac smola, ampak take smole je toliko pri nas in po svetu, da bi lahko cele dneve vsi samo tarnali zaradi tega in delali cirkus. In ko clovek takole jamra pozablja na to, da v bistvu niti ni tako zelo bogi in nesrecen.

Cukrcek, ah, najbolje, da vsak, ki se zaleti, kar oglas v casopis poslje, ker to je pa ja taka zadeva, da treba vsem o njej povedat, mar ne? :) Pa raje ne bi, ker bom jaz zacel svoje prometne zgode in nezgode opisovati, pa vam bo zal... :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Smo imeli nesrečo
28.7.2005 13:44:27   
CUKRČEK
Big Whale, mislim, da se tukaj in na drugih forumih napiše veliko več resničnih bedarij, kot pa je to, da je nekdo malo pojambral zaradi nesreče.
Bistveno bolj moteče in "bedne" so teme o tem, ali bo mali umrl, če mu dam jesti nekaj novega in podobna kompliciranja in oteževanja življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Smo imeli nesrečo
28.7.2005 13:57:04   
Anonimen
:zmeden:nima veze kaj kdo misli vendar je tudi avto nekaj vreden,ko ga rabimo vsak dan pa ne zaradi sebe.je danes hodil mož k cenilcu in ja baje več škode kot je vreden pa zavarovalnica tega ne krije ampak da 80 procentov od vrednosti avtomobila.tak zdaj pa si lahko kupimo drugega pa spet prepis pa zavarovanje itd.same poti in papirji nič drugega.zdaj so me pa tako razpizdili da bom potegnila odškodnino za zdravje tako kot je vrednost dveh avtov.če so oni taki:pujs:bom jaz tudi.imam že vse papirje na odškodninski pa rečite kar hočete.:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Smo imeli nesrečo
29.7.2005 6:38:50   
CUKRČEK
Alika, zakaj zavarovalnica ne krije stroškov???
Mi smo imeli zadnjič v enem mesecu 2 prometni nesreči. Obakrat je bil avto totalka in obakrat smo zanj dobili več, kot smo dali zanj oz. kot bi dobili zanj, če bi ga celega prodajali (je pa res, da nikoli nismo bili povzročitelji).
Pojdi k odvetniku(plača ga zavarovalnica) ali pa na poravnavo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Smo imeli nesrečo
29.7.2005 10:39:13   
Anonimen
:zmeden:nevem cukrček tako baje imajo,če je večja škoda kot je avto vreden ga nočejo dati popravit le denar ti dajo 70% vrednosti avta.Nima veze že imamo drugega.Lahko bi pa dobili,če bi šli tožit privat teka voznika,ki je povzročil.To pa ne bomo,ker se itak vleče nevem kako dolgo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Smo imeli nesrečo
29.7.2005 10:44:01   
CUKRČEK
Alika, najemi odvetnika. Itak imaš pravico do njega, plača ga zavarovalnica, pa tudi pritožiš se lahko na oceno cenilca. Za našega punta smo dobili 720 sit od zavarovalnice in prodali smo ga za dele za 260 sit. To je skupaj veliko več, kot bi ga prodali celega.

Saj ne gre za to, da mate že drugi avto......gre za to, da celo življenje plačuješ na razne konce za zavarovanja, ko pa pride do česa ti želijo dati le toliko, da je človek tiho. Izkoristi priliko, zavarovalnica je pa itak zadovoljna da dobi čimveč takih, ki so tiho.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Smo imeli nesrečo
29.7.2005 10:50:32   
Anonimen
Maš prav cukrček bom jaz potegnila od zavar.in mali preko zdravstva.Bom dala vse prek odškodnini ali poravnavi pa oni zrihtajo.Ko bom konec z zdravljenjem.drugi teden idem tak na fizioterapijo pa bo.za malega pa moram dobit potrdilo od zdr.da je epileptik in bi lahko dobil napad od straha.pa bomo videla kaj bo.:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Smo imeli nesrečo
29.7.2005 10:55:56   
CUKRČEK
Tako se govori:bravo: Zakaj pa plačuješ zavarovanje...zato, da te potem nategnejo??
Izkoristi vse pravice, ki jih imaš. Če te pa zanima odvetnik, ti pa lahko priporočim mojega, ki obvlada stvar. Al pa na poravnavo poklič(zastonj svetovanje).

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?