Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Smetanova v Mb-parkirplac 10.3.2009 14:06:32
|
|
|
|
pupika
|
Če si dovolj hitra zjutraj lahko parkiraš na lentu. Ali pa kar v smetanovi ulici. Pa na lentu se tudi najde plac po 13 uri, ko gredo nekateri iz služb domov.
|
|
|
|
RE: Smetanova v Mb-parkirplac 10.3.2009 14:10:14
|
|
|
|
susica
|
na smetanovi lahko parkiraš samo boš morala biti res zgodna tam okoli 6, ker ob 7 je že maribor zabasam vsaj smetanova ! lahko pa parkiraš v garažni hiši pod novo tržnica samo je za plačat! pa parkiraš lahko okoli ljudskeda vrta, pogoj pa je da si zgodnja! da je pod pristanom garažna hiša pa prvič slišim! jaz sem bla danes okoli pol osmih v mariboru in ni blo placa da se ubiješ! lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Smetanova v Mb-parkirplac 10.3.2009 14:16:33
|
|
|
|
Lenny
|
Če boš pred 7. uro, boš mogoče še dobila prostor. Na Lentu je garažna hiša, ampak te bo za celo dopoldne kar stalo. Najboljše, da prideš kar k meni na dvorišče parkirat, imaš potem 5 minut peš do FERI-ja
|
|
RE: Smetanova v Mb-parkirplac 10.3.2009 14:59:19
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Če boš pred 7. uro, boš mogoče še dobila prostor. Na Lentu je garažna hiša, ampak te bo za celo dopoldne kar stalo. Najboljše, da prideš kar k meni na dvorišče parkirat, imaš potem 5 minut peš do FERI-ja A sva mi2 sosedi drugače pa se strinjam z predhodnicami. Če boš hitra dobiš plac, drugače pa garažna hiša.............
|
|
RE: Smetanova v Mb-parkirplac 10.3.2009 15:15:08
|
|
|
|
wing
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Če boš pred 7. uro, boš mogoče še dobila prostor. Na Lentu je garažna hiša, ampak te bo za celo dopoldne kar stalo. Najboljše, da prideš kar k meni na dvorišče parkirat, imaš potem 5 minut peš do FERI-ja A ti to resno? Termin pa je popoldanski (od 16-21), če imate takrat fraj na dvorišču?haha, saj ne, bom se že nekje not pičila, sprašujem pa zato, ker tistega dela ne poznam ravno najbolje, pa ni se mi za gužvat ravno
|
|
|
|
RE: Smetanova v Mb-parkirplac 10.3.2009 18:53:47
|
|
|
|
zvesta
|
wing, ob taki uri je smetanova že bolj prazna....po moje ne bo gužve... jaz običajno tam parkiram med 10 in 12 uro... parkrat se peljem okrog, pol s epa že najde kak plac zame...
|
|
|
|
RE: Smetanova v Mb-parkirplac 10.3.2009 18:56:03
|
|
|
|
rija
|
ej stara...ka si se v šolo fpisala
|
|
RE: Smetanova v Mb-parkirplac 11.3.2009 9:33:10
|
|
|
|
Lenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: wing IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Če boš pred 7. uro, boš mogoče še dobila prostor. Na Lentu je garažna hiša, ampak te bo za celo dopoldne kar stalo. Najboljše, da prideš kar k meni na dvorišče parkirat, imaš potem 5 minut peš do FERI-ja A ti to resno? Termin pa je popoldanski (od 16-21), če imate takrat fraj na dvorišču?haha, saj ne, bom se že nekje not pičila, sprašujem pa zato, ker tistega dela ne poznam ravno najbolje, pa ni se mi za gužvat ravno Ja, resno ja! Pri nas se zjutraj parking sprazni in se začne znova polniti popoldne. Rampe pa nimamo, tako da ..... ZS
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?