|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Smejoči porod
5.11.2007 14:11:43   
urssyy
A ima katera izkušnje glede metode "smejočega poroda". Meni se zdi, da ko bodo začeli popadki mi niti na misel ne bi prišlo, da bi se smejala, kaj šele, da bi to izvajal moj user posted image ?.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Smejoči porod
5.11.2007 15:00:49   
piščanc
če te dovolj zafiksajo, se najbrž res smejiš in ne čutiš bolečin. je pa potem tudi otrok zafiksan in zaspan, ko se rodi.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2007 15:35:47   
Ilije
'smejoči porod' - kaj pa je touser posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2007 16:35:54   
LadyB
jaz tud prvič slišim, me pa zanima. Mene so mal zadeli, sam smejala se pa nism.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2007 20:46:22   
butara
Rodila sem junija 2005, pa se še zdaj ne morem nehati smejati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2007 21:01:04   
pomarančas
Jaz sem brala v septembrski številki revije Naša žena o tej metodi poroda. Nekaj besed o tem je tudi na naslednji povezavi http://www.ondina-ak.si/index.php?path=26. Ne poznam pa nobene, ki bi to dejansko že sprakticirala.

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2007 21:26:20   
mateyka
sej se fajn sliš, sam k gre pa zares pa ne moreš, da ne bi mal kričal , jest pravim. ta ondinin link me mal spominja na scientološko teroijo rojevanja (da mama ne sme pisnt, ko rojeva, da s tem ne zatraumira otroka).
kar se pa tiče avtosugestije - to itak vedno dela, če maš dovolj močno voljo. katerakol tehnika. po moje za to ne rabiš it na seminar, lahko se tud sam vzameš v roke. + polno podobnih metod in literature za to je že zunaj, "Lamaze Technique" npr. in tud hipnozo nekateri uporabljajo za zmanjševanje boečin pri porodu ("HypnoBirthing" v Angliji npr.).
ni pa zastonj tale seminar.. duhovno rast za smejoči porod je treba plačat 75 eurov kokr vidim.

(odgovor članu pomarančas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2007 22:45:59   
Naja30
Mene so mal zadel in sem se med popadki kar nekaj brezveze smejala babci. Mogoče bi to lahko štela za smejoči porod?user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.11.2007 22:29:34   
Pia77
Ena moja znanka je tudi razlagala, kako je bila ob prvem porodu precej zadeta od dusikovega oksidula oz. smejalnega plina... Baje se je sam smejala,  babici pa je baje ob porodu otroka rekla: Drzte ga, drzte!      (Kot v vicu o golmanu :)))

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.11.2007 22:51:15   
mala pikica
Saj ne vem, če v resnici gre za to, da se smejiš. Punce, ki imajo njihov CD so razlagale, da gre bolj za tehniko sproščanja. Če se ti zdi ta tečaj predrag, ti predlagam, da mogoče kupiš njihov CD, pa boš slišala, če ti je stvar všeč. Gre za neko sproščujočo glasbo, za različna navodila zraven... Tako sem vsaj jaz slišala.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.11.2007 9:22:12   
anju
po mojem se boš dosti lažje nakričala!user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.11.2007 12:26:54   
Anonimen
Meni so tud dali smejalni plin, ampak smo na koncu za predihavanje popadkov. Ko ni bilo popadkov maske nisem imela gor. Mi ni bilo nič smešno, tudi smejala se nisem nič - bolelo me je pa vseeno kot sto hudičev. Edino to je pa res, da si omamljen - bolje rečeno zaspan. Meni se je sam spalo, kaj sta babica in mož govorila takrat sem slišala sam tko na približno. Ampak pred iztisom nisem več dihala tega smejalnega plina in sem se čist zbrihtala in tudi zaspana nisem bila več, le vrtelo se mi je, ko sem prišla v sobo in hodila. Otrok ni bil zarad teg nič zaspan - se je fajn na vso grlo drl celoooo noč. 

(odgovor članu anju)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?