ela008
|
Lorella224 - razumem tvojo stisko, ki jo doživljaš ob tem, kaj bo, ko boš šla na pregled. Kolegica je imela isti problem, ko sta v času zdravniškega pregleda, delala na bebici in se je zelo bala, kaj bo, ampak ni bilo... ampak če tako gledaš, nikoli ni pravi čas za nič, če tako gledamo. Vedno se pojavljajo neke stvari v življenju, zaradi katerih odlagamo marsikatero drugo stvar in si rečemo, saj bo še čas... Mogoče ti pa sploh ne bo treba delati zdravniškega - pozanimaj se, na koliko let ga je potrebno delati v tvoji panogi. Sama sem pa bolj kot ne v podobni situaciji.... midva tudi delava na bebici, pa z marcem bom dobila pogodbo za določen čas, pa sem se tudi zelo obremenjevala, kaj bo, če bom podpisala pogodbo, pa bom že takrat vedela, da sem noseča, pa to, kdaj povedati delodajalcu.... potem sem pa sama pri sebi si te stvari razjasnila in si rekla, da nikoli ni pravi čas za nič....in če bi bilo tako namenjeno, da bi bila noseča, bi moralo biti ok (ampak žal nisem, ker sem ravno včeraj dobila )... Zavedam se tudi, da je služba za nedoločen čas loterija dandanes in ti jo zelo privoščim, toda po drugi strani so tudi delodajalci ljudje, ker če zaposlujejo ženske, je razumljivo, da bodo slej kot prej sporočile, da so noseče, čeprav noben tega ne želi slišat.... ker res je, da moramo tudi me gledati nase, na svojo prihodnost, kajti leta tudi nam počasi tečejo, vse pa si želimo, da čim prej zagledamo . Malo sem se razpisala, toda Lorella224, hotela sem ti samo povedati, da karkoli bo, da bo moralo biti ok in očitno tako že mora biti.... ti le verjemi v to, da vse pride ob svojem času in tako tudi bo. No, vsaj to je moja filozofija, ki mi pomaga... Pa srečno.... tako pri zaposlitvi za nedoločen čas, kot tudi pri čakanju na
|